עזרה דחוווף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוווף !
    טל
    23/07/2008

תיראו אני בן ואני בגיל ההתבגרות והתחיל לצמוח לי מעט שיער שם שפם ועל הסנטר כמו שאר בני גילים ... אני ההיתי מתגלח במכונת גילוח אבל לאחר מכן החלטתי להוריד את השיער שעל הסנטר על פינטה כך שלא יגרום לפצעים וגם למשך תקופה ארוכה יותר .... ועכשיו אני זחרתי לגלח עם מכונת גילוח אבל הפעם הגילוח שונה משיהיה בעבר מיכיוון שכאשר אני מתגלח בשפם זה מצליח לגלח ללי ברמה שכמעט לא רואים כלום חוץ משמתקרבים פשוט חלק.. אבל בסנטר (איפה שהייתי מורת עם פינצטה ) אז שאני מנסה לגלח שם נישארים לי זיפים קטנים וזה לא מגלח ממש טוב כמו שגילח בעבר וכמו שזה מגלח בשפם ... האם אתם יכולים להסביר לי למה .? ואיך אני יכול לפתור את זה ? (אני קישרתי את זה למירתה עם הפינצטה אבל אני לא בטוח שזה קשור וחשבתי אולי צריך להוציא תשערות שם שוב אבל לדאוג שזה יהיה ממש מהשורש אבל זאת סתם מחשבה שלי הייתי רוצה את הפיתרון שלכם ) אני יודע שזה נישמע קצת דבילי אבל את יודעים גיל ההתבגרות גיל בעייתי חח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוווף !

הוספת תגובה

• לספיר

23/07/2008

שלום ספיר
    לצערי,לא אוכל לעזור בנושא הגילוח,אולי קוראי הפורום הגבריים יוכלו לעזור לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו