הסרת שיער בשעווה וגדילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בשעווה וגדילה
    ניר
    06/08/2008

שלום גלי אני רוצה להוריד שיער בשעווה חד פעמי בבטן חזה וידיים ומה שעוצר אותי זה השאלה - האם שהשיער יגדל יהיה לי יותר שיער מעכשיו? אם זה משנה יש לי שערות אפורות כאלה אין לי בכמויות עצומות אבל יש לי הרבה וביד למעלה יש לי קצת אבל זה עדיין לא יפה ואני רוצה לנסות לראות איך זה חלק אז.. האם הסרת שיער בשעווה יגרום לכך שיהיה לי יותר שיער מעכשיו? ועוד שאלה- אם אני גוזר/מספר תשיער ברגליים בלי לגעת בשורש השיער יגדל יותר מהר או יהיה רגיל? אם אני יספר זה יגרום לכך שיהיה לי יותר שיער מעכשיו? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בשעווה וגדילה

הוספת תגובה

• אה ואני בן 18 אם זה משנה

ניר
    06/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בשעווה..

13/08/2008

הי ניר

הסרת שיער ע"י גילוח , משחה , קיצור ע"י מכונה ו/או מריטה בכול דרך שהיא לרבות שעווה לא גורם לצמיחה מוגברת, ולא יהיה לך יותר שיער ממה שיש לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו