שער פלומתי בסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער פלומתי בסנטר
    רוני
    24/06/2007

היי,אני בת 35 אחרי שתיי לידות,תמיד היו לי מעט שערות על הסנטר שהורדתי בפינצטה,הן היו מעט נוקשות וכהות(אני בהירת עור ושער) לאחרונה בערך ארבעה חודשים,צומחת לי פלומה בהירה על כל שטח הסנטר התחתון וזה מראה מכוער ביותר,ניסתי להוריד בחוט אבל לדעתי צמח מהר יותר ושערות קשות יותר,לא נגעתי בהן יותר אבל המראה דיי דוחה מקרוב,הן היתארכו,מי שמתקרב אלי קצת יותר מסוגל להבחין בהן ובמיוחד באור יום,מה עושים? מה האופציות? למה הופיע פתאום? המחזור מעולם לא היה סדיר אבל בשנים האחרונות "נירגעו ההורמונים" גם אקנה כבר אין לי כמה שנים... תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער פלומתי בסנטר

הוספת תגובה

• תשובה לרוני

25/06/2007

שלום רוני
    איני יודעת מה גרם להופעת הפלומה הנ"ל אך במקומך הייתי עושה פרופיל הורמונלי(מה גם שבעבר
    היו שיבושים, כתבת) בנוסף ציינת שהשיער בהיר ופלומתי אף כי ארוך,מכאן שלייזר זה לא הפיתרון. יתכן שהתשובה בשבילך תהיה אפילציה,אף כי התהליך יהיה ארוך . במידה ויש שינוי הורמונלי,יש לשקול לאזנו,כי אחרת הגוף ימשיך ויוציא שיער נוסף.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו