שיערות בקו הבטן, אפילציה או לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיערות בקו הבטן, אפילציה או לייזר?
    צילה
    18/08/2008

יש לי ולא מעט שיערות בקו הבטן וגם הרבה מסביב לפופיק ומתחתיו, הן ניהיו שחורות כנראה בגלל שהוצאתי עם מכונה שתולשת שיערות, היום הייתי ב2 מקומות שונים - ביעוץ להסרת שיער, האחד אומר לי שרק לייזר לעשות בבטן כי יש שם לא מעט והן שחורות אז ייתפסו טוב, והשני אומר רק אפילציה, השאלה מה אכן כדאי לאזור הבטן, והבנתי שזה לוקח הרבה זמן כי זו שיערה שיערה, ויש לי לא מעט שיערות שם. אז מה כדאי? אני בהתלבטות. ועוד שאלה כמה טיפולים על אותו אזור צריך על מנת להגיע לתוצאה מושלמת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורדת שערות בפס בטן

19/08/2008

הי צילה ,

קיבלת שתי חוות דעת שונות וזה מבלבל , הייתי פונה לקבל חוות דעת נוספת.

האם במרפאות שהיית בדקה אותך רופאה ?

בתהליך הייעוץ כדאי לבדוק ולשאול מה השיקולים בבחירת השיטה, למה מתאימים לך כך או אחרת ?

אם צפיפות השיער גבוהה , שיער גס ושחור סבירות גבוהה שלייזר יתאים לך יותר.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אבל עדיין לא יודעת מה לעשות כי

צילה
    19/08/2008

שתי המרפאות נתנו לי הסבר די משכנע 1. אזור גדול יחסית אז עדיף לייזר 2. אזור הורמונטלי, שכאן לייזר יהיה פחות יעיל, ורק אפילציה תיהיה טובה אני רואה שהרבה ממשיכים בטיפולי לייזר במשך שנתיים ואפילו יותר כמה טיפולים בדר"כ צריכים בשביל אפילציה? כמה ס"מ בממוצע עושים ב15 דקות של טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו