הסרת שיער באמצעות אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באמצעות אפילציה
    נועה
    21/08/2008

יש לי פלומות שיער על החזה. אני מדגישה - פלומות, ואני מאוד רוצה להסיר אותן ע"י אפליציה. רציתי לדעת, כמה טיפולים יזדקקו להסיר את הפלומות? אני יודעת שטיפול בשערה עבה ושחורה מצריך מס' טיפולים, אז זה אומר שטיפול בשערה פלומתית, שהשורש שלה מאוד חלש גם ככה מצריך כמה טיפולים? ודבר שני, אם אני לוקחת כדורים לטיפול בבעית שיער הרומונאלית - האם זה לכל החיים או שזה לתקופה מסויימת ואז נעלמת הבעיה? אשמח לשמוע פרטים, תודה ויום טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער פלומתי

ד''ר אמיל ליטבק
    21/08/2008

לאפילציה יש יתרונות וחסרונות כמו גם לכל שיטה אחרת. טיפול בשיער מיותר מצריך מספר טיפולים בכל השיטות. חסרון האפילציה בשיער פלומתי הוא בכך שיש לדייק מאוד בהחדרה של המחט. לעומת זאת מכשיר לייזר מכסה שטח ופוגע במספר רב של שערות בו זמנית. יש לבחור היטב את המכשיר אשר מסוגל לטפל בשיער פלומתי. רוב מכשירי הלייזר לא מסוגלים לבצע זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

נועה
    26/08/2008

התחלתי טיפול אפילציה בשערות שצמחו לי מסביב לפטמה. השערות האלו הן שחורות מאוד ועבות, ככה שאני מבינה שלהפטר מהן ייקח לי עוד כמה טיפולים (עשיתי כבר 3). אך אם מדובר בשערות שממילא דקות והשורש שלהן מאוד חלש, זה לא אמור להסתיים אחרי טיפול אחד או שניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תשובה?

נועה
    31/08/2008

ממש חשוב לי לדעת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאו דווקא

יעל
    31/08/2008

הרס מוחלט של השערה תלוי באיזה שלב תפסו אותה - כי לכל שערה יש כמה מחזורי חיים. לכן גם שערה פלומתית ודקה עלולה להצריך מספר טיפולים, אבל לא בהכרח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

נועה
    03/09/2008

את עונה לי מנסיון? יש לי עוד שאלה... אני מורידה שערות בידיים בשעווה אבל השיער צומח לי כמו אחרי שמגלחים עם סכין.. וזה ממש מכוער ומפריע לי. יכול להיות שאם אני אעשה אפליציה הצמיחה תשתנה ? איך אני יכולה לגרום לצמיחה של השיער להשתנות? ועוד שאלה.. מהם הסיכויים שהשיער שהורד בלייזר יצמח אחרי לידה? זה קורה בדכ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטתי להפציץ בשאלות..

נועה
    03/09/2008

כמה זמן בערך ייקח להוריד שיער באפילציה בחצי יד אחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו