הסרת שיער ברגלים באינפרא אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער ברגלים באינפרא אדום
    נטלי
    29/08/2008

מה התופעות לוואי שיכולות להיות בהודת שיער מהרגלים באינפרא אדום? אחרי הפעם הראשונה הו לי כאבי ראש וגם אחרי הפעם השנייה היו לי את אותם כאבי ראש. כאשר הורדתי באיזור המפשעה לא הייתה תופעה של כאבי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר אמיל ליטבק
    29/08/2008

עד כמה שידוע לי , כאבי ראש הם לא תופעת לוואי של טיפולי הסרת שיער באמצעות IPL (אינפרא) או לייזר. האם היית עם משקפי הגנה בזמן הטיפול? מאוד חשוב להגן על העיניים. אחת מתופעות לוואי של טיפולי הסרת שיער ארוכים בIPL או LASER היא איבוד נוזלים ולכן יש לשתות לאחר הטיפול . חשוב להדגיש שאין חשש להגיע להתיבשות אבל חשוב לשתות לפחות כוס מים לפני ואחרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי עם משקפי הגנה רק בחלק מהטיפול

נטלי
    30/08/2008

האם צריך להיות כל הזמן עם המשקפיים? שמו לי אותם רק שהעיניים היו מופנות כלפי המכשיר. לגבי שתייה - שתיתי הרבה אחרי הטיפול וזה לא עזר. לפני הטיפול לא שתיתי - אני אנסה . אם הכאבים עדיין יהיו בטיפולים הבאים, האם להפסיק או להמשיך את הטיפול? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו