עידוד צמיחת שיער בעקבות לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידוד צמיחת שיער בעקבות לייזר
    רון
    06/09/2008

אני בן 30 והלכתי לייעוץ להסרת שיער מהכתפיים. הם מציעים טיפולי לייזר או אפילציה. בייעוץ נטען שעדיף אפילציה על לייזר כיוון שהשיער אצלי לא מכסה את השטח בצורה רבה מידי. כמו-כן נטען שעדיף לא להשתמש בלייזר כי החום של הלייזר יכול לעודד צמיחה בזקיקי שיער שלא צמחו וחבויים בעור. מבחינה כלכלית ההעדפתי לעשות לייזר, כי ישנם מכונים ידועים שמציעים להמשיך בטיפול עד לפתרון הבעיה באותו סכום (כ-2000 ש"ח), ואילו באפילציה אני אצטרך לשלם עבור כל פגישה ולא מוכנים להעריך כמה פעמים יידרשו. 20-30 פגישות עלולות להסתכם בכ-15,000 ש"ח. עד כמה אני צריך לחשוש מהבעיה של עידוד צמיחה בלייזר? למה זה בעצם צריך להטריד אותי, הרי כל מה שייצמח יוסר בטיפול לייזר הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לייזר כתפיים

דר 'ליטבק
    06/09/2008

עידוד צמיחה יכול להתרחש רק כאשר עובדים לא נכון או כאשר המכשיר לא מאפשר עבודה נכונה יש לזכור את הפתגם הידוע: מה שלא הורג - מחשל. כך גם בשיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר או אפילציה

חנה
    09/09/2008

אני יכולה לומר לך מנסיוני שהלייזר עדיף. בעבר עשיתי אפילציה במפשעה וסבלתי מכל רגע וגם שילמתי המון, ואז כשרציתי לעשות הסרה ברגליים כבר החלטתי על לייזר בפרופורציה ואין בכלל מה להשוות לאפילציה... זה הרבה יותר מהיר ונוח, ועולה פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו