הסרת שיער בין הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בין הגבות
    דני
    12/09/2008

שלום, אניבן 19ולאחרונה התחיל לצמוח לי שיער בין הגבות, רציתי להתייעץ מה אפשר לעשות : האם מותר להתגלח, להוריד עם שעווה, עם פינצטה? יכול להיות שזה יגרום לצמיחה מוגברת? יש סיכוי שאם אני אתמיד להוריד את השיער בין הגבות הוא יפסיק לגדול? בתודה מראש, דני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בין הגבות

הוספת תגובה

• שיער בין הגבות

ד''ר אמיל ליטבק
    12/09/2008

שיער לא יפסיק לגדול אלא אם תפגע בזקיקי השיער. אתה יכול להשמש בכל סוג של הסרה: מגילוח ועד טיפולי לייזר. לכל שיטה יתרונות וחסרונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

דני
    14/09/2008

אתה יכול לפרט בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל סוג טיפול? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

דני
    14/09/2008

קודם כל תודה, רציתי לשאול : אם אני אתחיל להוריד בשעווה או עם פינצטה, האם זה יכול לגרום לצמיחה מוגברת? אם אני אתמיד יכול להיות שהצמיחה תיפסק (מדובר על איזור די קטן- בין הגבות)? תודה מראש, דני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו