כמה שאלות לאחר טיפול ראשון בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לאחר טיפול ראשון בלייזר
    חגית
    07/10/2008

היום עשיתי טיפול ראשון בלייזר באזור המפשעות ובית השחי. עליי לציין כי הטיפול לא כאב לי בכלל! רק אי נעימות קלה ביותר. מאחר וחששתי מתגובות שקראתי באינטרנט על כאבים שדורשים משחת אילחוש לפני כל טיפול אני תוהה, האם הבעיה אצלי? האם הטיפול לא נעשה כראוי? האם עוצמת הכאב מאפיינת את טיב הטיפול? (הטיפול נעשה בפרופורציה). בנוסף לכך, נקבע לי תור לטיפול שני רק בעוד 3 חודשים! מדוע הטיפול צריך להיות בטווח רחוק כזה? מכרים שלי עושים טיפול כל חודש וחצי (בלייזר במכונים אחרים). מה הטווח המקובל לטיפול אידאלי בין טיפול ראשון לשני? בקצב שכזה אני יסיים את הטיפול רק בעוד שנתיים וחצי? ומה עד אז? לא אלך לים, לבריכה? תודה על התשובות נ.ב: קניתי משחת הקלה כפי שהומלץ לי למרוח לאחר הטיפול אך (ברוך ה') אין לי אדמומיות. האם זה מרמז על טיפול לא תקין? כי גפי שציינתי למעלה לא כאב לי כלל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשירלי

13/10/2008

שלום שירלי.
    לא לכולם אותו סף כאב,ולך המזל מאיר פנים.
    האם הייתה נשירה לאחר טיפול? אם כן, זאת האינדיקציה לט. יעיל.
    הזמן הנדרש הוא על פי מחזור הצמיחה של השיערה באזורי גוף,קרי, 12-16 שבועות.
    אין טעם לבצע ט. ללא צמיחה מלאה,אנחנו לא מטפלים בעור,אלא בשיער.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר והמשך שאלה

חגית
    14/10/2008

נאמר לי לא לגלח שבועיים מיום הטיפול. כרגע השיער צמח ללא נשירה!!! הבנתי שאחרי שבועיי (ב-21/10/08) כאשר אני יגלח אז תהיה צמיחה חדשה שאמורה לנשור - זה נכון? אם כן זה ממש לא ברור לי ומסתדר עם ההגיון, למה אחרי טיפול זה צומח כרגיל? ורק אחרי שבועיים זה יתחיל לנשור? האם המצב שאני מתארת הוא תקין? (יש צמיחה חדשה ללא שינוי ללא נשירה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירלי

15/10/2008

שלום שירלי
    לגוף לוקח זמן לפלוט את השיער שטופל.
    יש זמני נשירה שונים למכשירים שונים.
    יש מכשירים ששורפים את השיער והוא נפלט בחלקו כבר במועד הטיפול.
    בכל מקרה לגופו/ה של מטופל/ת,יש להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת,וזאת המלצתי לך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו