שאלה חשובה לגבי שיער הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לגבי שיער הגב
    אלעד
    19/10/2008

במידה ואני אתחיל טיפול הסרת שיער בלייזר (אני בן 20) והשער בגב עדיין לא הגיע לשיא שלו כמו שקוראים לזה ובכל אני רוצה לעבור את הטיפול אף על פי שהבנתי שזה לא הכי כדאי עקב כך שהשיער בהיר יחסית. השאלה שלי היא: האם לסוג השיער הזה צריך לקבל טיפול במכשיר לייזר שונה מזה של הסרה בחזה, למשל, ששם השיער עבה וכהה?? ועוד שאלה- הציעו לי באמריקן לייזר עסקה של טיפולים של הסרה בגב ללא הגבלה האם כדאי ללכת על זה עכשיו כי שמעתי סיפורים של אנשים שעברו כ-20+ טיפולים ועדיין גודל להם השיער בגב..?. תודה מראש!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לגבי שיער הגב

הוספת תגובה

• לאלעד

20/10/2008

שלום אלעד
    אתה שואל ועונה נכון מאד ובכל זאת שוקל להתחיל?
    אתה צעיר מדי והשיער בהיר - מכאן שלא מתאים !
    לשאלתך,יש מכשירים שונים לסוגי שיער שונים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התגובה..

אלעד
    21/10/2008

העניין הוא שהציעו לי עסקה שבה אני אוכל לעשות טיפולים בגב ללא הגבלה!! כך שבגיל מסוים לפי התאוריה השיער בגב יהיה כהה ועבה כך שהטיפולים יהפכו יותר אפקטיביים עם הזמן, לפי כך זו עסקה כדאית. מה דעתך ד"ר?. ושוב תודהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

רועי
    21/10/2008

אני גם כן בן 20 ומעוניין בהסרת שיער או דילול. אם כך מהו הגיל שאפשר להתחיל בהסרת שיער ? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי

23/10/2008

שלום רועי
    אין לי תשובה נחרצת וגורפת, כי יש הבדלים רבים בין המטופלים,אך סביר מאד להניח שרמת השיעור בגילך עוד התחלתית ולא מלאה.
    כדאי להגיע לצמיחה מירבית לפני התחלת הטיפולים,אחרת,זה יכול להיות מתסכל,וארוך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלעד

23/10/2008

שלום לך
    אני הייתי מציעה לחכות שזה קודם יקרה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו