מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשת מרפאות לייזרים25/10/2008
שלום, האם יש משתתפים שעברו טיפול באחת ממרפאות קשת? אם אפשר לקבל מכם חוות דעת, אני מתלבטת אם להתחיל שם טיפול, המטפלת היא אחות ולא רופאה, הכשיר פולט גל קור וואלחש את הכאב. משתמשים בלייזר פוטונה, האם המכשיר הזה מתאים לטיפול בכל חלקי הגוף? ד"ר האם את מכירה את המכשיר הזה? מה שאהבתי שניתן לשלם על כל טיפול בנפרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממליצה לך, מניסיון שם, שנתיים!
מיכל23/11/2008של טיפולים בידיים בקשת מרפאות לייזר, השיער המיותר לא הוסר, היום אני עדיין מגלחת את הידיים ואחרי שהם אמרו לי בפירוש שגם אחרי שנתיים אם לא יוסר השיער הם לא יעזבו אותי ככה, ביום בהיר הפסיקו לי את הטיפולים לא ממליצה, סיפור מהפטרה עכשיו איתם.........עזבי אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה קשת מרפאות אני מאוד מרוצה
שרון08/01/2009אני מטופלת בקשת מרפאות ואני עושה שם כל הגוף מאוד מרוצה!!!!!!! ממליצה בחום, יחס טוב אני מטופלת אצל רופאה כמעט ולא נשאר לי שיער אחרי 5 טיפולים בלבד!!!!!! אני לא יודעת מי זאת מיכל אבל הם ממש לא מפסיקים טיפולים ויש חוזה ואני מאוד מרוצה גם כל החברות שלי ומי שאני מכירה שמטופל שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם מטופלת בקשת
חלי22/02/2009עברתי כבר חמישה טיפולים בכל הגוף. ואין כלל תוצאה. אני גם משתמשת באמלה לפני כל טיפול ועדיין אני סובלת במהלך הטיפול. שרון, את מטופלת בקרית אונו? ד''ר אשמח לדעת על מכשיר DPC שנמצא באמריקן לייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי כנסי בבקשה :)
מעיין25/02/2009באיזה סניף את מטופלת ? וואי מזה ביאסת אותי אני גם עושה שם את כל הגוף ועברתי ביינתים טיפול אחד ואני לא רואה תוצאות . אחרי כמה זמן השיער נשר לך ? ואת בהירה עם שערות שחורות או שיש לך גוון עור אחר? אני אשמח מאוד אם תעני לי תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין,
חלי25/02/2009אני מטופלת בסניף בקניון קרית אונו. איפה את? סביר להניח שאחרי טיפול אחד לא תראי תוצאות. בעיקרון השיער נשר לי אחרי שלושה שבועות בערך... אבל אחר כך היה צומח שוב ועכשיו אחרי שנגמרו לי הטיפולים יש לי צמיחה מלאה שוב=\ הלכתי לרופא שם הוא שינה משהו בהגדרות וזה עדיין לא עזר..(עוד לפני שנגמרו לי הטיפולים) ועכשיו בעיקרון סיימתי את הטיפולים שם ללא תוצאות. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי..
מעיין26/02/2009אני באשדוד .. מי מבצע לך את הטיפולים אחיות או רופאות? וכמה טיפולים עשית בסה"כ ? אני בת 20 ואת? בדקת שאין לך בעיה הורמונלית ? אני כבר מתחילה להתחרט שבחרתי בהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין..
חלי26/02/2009עניתי לך על השאלות (: אני באשדוד .. מי מבצע לך את הטיפולים אחיות או רופאות?-- בטוח לא רופאות, אולי אחיות. וכמה טיפולים עשית בסה"כ ?-- 5 וגם עשיתי בעבר עוד 5 בהיירופיל-פשטו את הרגל. אני בת 20 ואת?-- 18 בדקת שאין לך בעיה הורמונלית ? --בחיים לא חשדתי שיש לי אז גם לא בדקתי. אני כבר מתחילה להתחרט שבחרתי בהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מעיין27/02/2009וואו אני ממש מבואסת בשבילך .. בטח ממש התאכזבת .. אבל שווה לך לבדוק אם יש לך בעיה הורמונלית זה כולה בדיקת דם .. שיהיה בהצלחה בכל אופן :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלים
24/11/2008שלום לך
לצערי, לא אוכל להתייחס לפוטונה,אין לי נסיון אישי איתו.הוא ידוע כמכשיר מוכר בתחום בעל אורך גל 1064 ננומטר.הצלחת הט. תלויה במכלול של גורמים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מרוצה מקשת מרפאות לייזר ו
אסף03/03/2009אני מאוד מרוצה עשיתי 7 טיפולים בבטן וחזה ואין לי כמעט כלום בסניף אשדוד אני מטופל אצל רופאה בשם פטריסיה וכולן שם רופאות אני ראיתי תעודות ואני מאוד מרוצה מהיחס והתוצאות חוץ מזה שיש להם הכי הרבה וותק והם מעולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף כנס ..
מעיין05/03/2009אני גם מטופלת אצל פטריסיה אחרי כמה טיפולים מתחילים לראות שינוי ? ואתה בהיר עם שיער בצבע שחור ? ביינתים עשיתי רק טיפול אחד ורק חלק מהשערות נשרו לי . כמה זמן לוקח לשערות שלך לנשור אחרי טיפול? ובאיזה עוצמות אתה מטופל ? אם אתה יודע חח כמה שאלות אני אשמח אם תענה לי תודה רבה מראש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיראל
שיראל16/07/2010גם אני מטופלת אצל פטריסיה!!
היא רופאה מדהימה!! אין עליה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)