דיאנה35 וראקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאנה35 וראקוטן
    אני:)
    28/10/2008

היה לי שיער פלומטי בפנים לאחר שהסרתי אותו בשעווה זה נהיה נוראי ממש וצמח לי יותר שיער ושיער בולט הלכתי לרופאה שלי והיא נתנה לי דיאנה35 בתקווה שזה יפחית תצמיחה ותשיעור אמ.. לאחר 8 חודש שלקחתי דיאנה לא היה שינוי חוץ מזה שהצמיחה נהיתה איטית התחלתי לקחת לפני חודש ראקוטן בזמן השימוש בדיאנה. והשיער בפנים מתחיל להעלם אז השאלה שלי היא כזאת מה הקשר של דיאנה וראקוטן ביחד?אולי זה עוזר אחד לשני או משו כי השיער באמת מתחיל להיעלם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאנה35 וראקוטן

הוספת תגובה

• כמה עולה התרופה?

מורן
    29/10/2008

והאם צריך מרשם בשבילה?או שהיא נמכרת ללא מרשם בכל מקום? והאם הכוונה לרואקוטן-שמטפל באקנה?אגב מה זה שיער פלומתי?למה הכוונה? סליחה על ריבוי השאלות בבקשה תעני לי זה דחוף בשבילי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

אני:)
    29/10/2008

יש לי כללית מושלם זה עלה לי 29 שקל הדיאנה אני לא יודעת כמה זה עולה ככה. כן צריך מרשם רופא לפני זה עשו לי כל מיני בדיקות דם וזה וכן הכוונה לראקוטן שמטפל באקנה הרופא עור נתן לי את זה בשביל שהעור יהיה יותר נקי הראקוטן זה לא לשיער אבל משום מה שאני לוקחת אותו עם הדיאנה זה עוזר כנראה יש איזושהי השפעה כי הדיאנה לבד לא הורידה לי תשיער אלה רק עשתה צמיחה איטית שיער פלומי זה שיער שלא נראה לעין בהיר ולא בולט (לכן שאלתי מה ההשפעה של שניהם ביחד ואם זה יכול להיות..אבל עוד לא ענו לי על זה!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני:)

30/10/2008

שלום לך
    א. אני שמחה בשבילך,על רמת ההפחתה שנוצרה.
    ב. אין לי מידע על השילוב של השניים כמפחיתי שיער,אני רק יכולה לחשוב שהשילוב בין השניים גרם לשיפור משמעותי הן בנושא כמות השיער החדש שהפסיק לצמוח ואם כן,הוא עדין יותר והן בנושא האקנה שמתמתן,והעור נראה הרבה יותר טוב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו