פגעי פיגמנטציה לאחר הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגעי פיגמנטציה לאחר הסרת שיער
    עדו
    05/11/2008

שלום דר' גלי עברתי מספר טיפולים להסרת שיער במכון אצל מטפלת (כנראה מאוד לא מיומנת) שצרבה לי את העור..כעת יש לי מה שנקרא פגעי פיגמנטציה.( זה לא עבר כבר שנה אבל זה פחות גרוע ממה שהיה בהתחלה)....שאלתי איך אפשר להיפטר מזה..נאמר לי שבעזרת פילינג על הגוף ושפשוף חזק אפשר להוריד את הפגעי צבע האלה..האם זה נשמע לך הגיוני....(היא אמרה שהשכבה החיצונית ביותר של העור ניתנת להורדה ותעלים לי את הפיגמנטציה). ...ובגלל שהכתמים מפוזרים בטורים ארוכים לאורך הבטן -חזה עדיין איני מוריד חולצה מהבושה...אם יש דרך אחרת אז תעדכני אותי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעדו

10/11/2008

שלום עדו
    כתבת פיגמנטציה האם הכוונה להיפרפיגמנטציה? כלומר כתמים כהים? (יש גם נגעים בהירים-היפופיגמנטציה..)
    אם הכוונה לכתמים הכהים מהעור,ניתן אולי להשתמש במשחת הבהרה ,ובכלל להתייעץ עם רופא עור שיוכל לתת מענה לאחר בדיקה מסודרת.
    שיפשוף חזק לא הייתי ממליצה,כי יש אנשים שטראומה לעור יכולה לגרום להיפרפיגמנטציה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו