שאלה בנוגע להסרת שיער בית שחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להסרת שיער בית שחי
    סיון :)
    11/11/2008

שלום מהי השיטה הכי יעילה להסרת שיער בבית השחי? אינפרא?לייזר?ותוך כמה זמן בערך מגיעים למצב של חלק?העור שלי בהיר והשיער שחור. שאלה נוספת,מדוע כשאני מגלחת את איזור בית השחי איני מצליחה להגיע למצב שהעור יהיה חלק כמו ביד/רגל?ראיתי אצל הרבה בנות שאצלם נראה ממש חלק אצלי רואים עדין את השיער כאלו השורשים למרות שאני מגלחת הכל,ניסיתי גם שעווה ולא ממש הצלחתי להוריד,האם זאת אני שאיני מיומנת?כאלו זה נראה שלא גילחתי,מה את ממליצה לי לעשות? והאם במצבי אם אעשה טיפול בלייזר או אינפרא יעזור לי להגיע למצב חלק? אם מישהי תוכל לעזור לי ולייעץ לי כיצד להגיע למצב חלק אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לסיון

13/11/2008

שלום סיון
    לייזר/אור הבזקי יתנו מענה מאד מוצלח של הפחתה.
    אין הפחתה של 100% אך,זה אזור שמגיב מצויין.
    נדרשת סדרה של טיפולים,המספר משתנה עקב גורמים שונים ויחודיים לכל מטופל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך.

סיון :)
    14/11/2008

אך לא ענית לי מדוע איני מצליחה להגיע למצב חלק בגילוח/שעווה? לביינתיים עד שאתחיל טיפול איזה אפשרויות יש לי? כיצד אני רואה שישנם בנות בגילוח בלבד מגיעות לתוצאה של חלק? האם יש לך המלצה על תכשיר/ג'ל או איזה סכין/שעווה שיעזור לי לביינתים עד הטיפול? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו