שאלה נוספת על שיעור יתר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת על שיעור יתר.
    סיון :)
    11/11/2008

יש לי שיער פלומתי בפנים באיזור הפאות לחיים..אני מרגישה שזה גודל רק בזמן האחרון כי לפני כן לא היה לי ,כמו מה שייש לי עכשיו,מהפרופיל השיער כמעט ולא נראה ועור הפנים חלק אך אם מסתכלים ישר על הפנים במרחק קרוב השיער נראה,הבעיה היא שהשיער לא "שוכב" על הפנים אלא כאלו "מזדקר" אז זה בולט וישנם שערות ארוכות יותר מהשניות,עורי בהיר, האם מומלץ טיפול באפילציה במצב כזה? יש מצב שאם אגזור מעט את השיער (לקצר את השערה)אז יגדל לי עוד או שהשער יהפוך לכהה? מה מומלץ לעשות במצבי,ותוך כמה זמן אוכל לסיים טיפול של אפיליצה כמה בערך העלות של כל העניין? ואם יש מישהי כאן שמטופלת באותו ענין אשמח שתגיב לי. אם תוכלו לענות לי על 2 השאלות ששאלתי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת על שיעור יתר.

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    13/11/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו