דילול שיער בפרופורציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער בפרופורציה
    גל
    14/11/2008

שלום, לאחרונה סגרתי על סדרת טיפולים במכשיר הלייזר טאץ במרפאת פרופורציה בקריית חיים ואני אמור להתחיל את הטיפול הראשון בשבועות הקרובים. סגרתי על האיזורים ידיים חזה ובטן ורגליים. השאלות שלי הן: 1. אני בעל עור יחסית בהיר, ושיער שחור ועבה, גם היועצת יופי שסגרתי איתה תעסקה אמרה לי שאני מתאים בול, ועדיין אני לא צריך להיפגש עם רופא עור שיחליט החלטות כאלה? 2. האם זה הגיוני שאחרי 6 טיפולים השיער בהחלט יעבור תהליך של דילול, אני רוצה להגיע בערך ל40 אחוז פחות שיער, אני ממש לא שואף להיות חלק... 3. איך אני אמור להיראות בין טיפול לטיפול? אני אראה נורמלי? או שיש מצב לקרחות ולהראות מגולח בכל הגוף, בכל זאת אני גם מטפל באזורים נראים כמו ידיים 4. האם התהליך אמור להישמר לנצח? או שיש סיכוי שכל השיער שהיה יוחזר? או אפילו יהיה יותר מבהתחלה? 5. מישו יודע מה ההבדל בין מכשיר הלייזר טאץ, לליזר רגיל? תודה לעונים גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער בפרופורציה

הוספת תגובה

• לגל

17/11/2008

שלום גל
    1. על פניו אתה נראה מאד מתאים,אם אתה מרגיש צורך בקש פגישה עם רופאה במקום.
    2. ב-6 ט. יכולה להיות הדללות של כ-40%.כמובן יש גורמים אישיים רבים שלוקחים חלק בתהליך.
    3. בין הטיפולים תהיה נשירה,תקופה, ללא צמיחה משמעותית,ואז צמיחה של גלים חדשים.
    4. ההפחתה שתושג הינה לטווח ארוך,עפ"י הגדרות הFDA .
    5. התהליך נקרא לייזר טאץ'.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו