מכשיר ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר ביתי
    אנה
    15/11/2008

אני מעוניינת להוריד שיער בכמה איזורים ובשיטוט באנטרנט נתקלתי בריו לייזר של מדיקל קוסמטיקס. מישהו מכיר? זה נראה מאד מבטיח, גם מכון תקנים, גם CE, גם יחסית זול והוא אצלי בבית. האם לא עדיף על פני מכון שעוד עם המזל שלי יפשוט את הרגל? אנא, HELP. האם ישנה חוות דעת רפואית ממנהלת הפורום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר ביתי

הוספת תגובה

• לאנה

17/11/2008

שלום אנה
    איני מכירה את המכשיר.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על סילקן מתוך נסיון אישי

יונית
    14/10/2009

הי
    קראתי את שרשור התגובות בפורום, ורציתי לשתף אתכם בתוצאות
    רכשתי את הסילקן לפני כארבעה חודשים, הוא מכשיר מצויין, עשיתי כשישה טיפולים ואצלי זה עבד מעולה ובקושי צומחות שערות. השקעתי עד כה 4500 ש"ח אבל הסרתי שערות מכל הגוף והמכשיר עדיין ברשותי. יש עוד עבודה, זה עדיין לא 100% אבל בהחלט 70% כבר הוסר ומה שנשאר צומח מאוד לאט אם בכלל.
    יש עדיין אשליה של שיעור בנקבוביות (כמו אחרי גילוח) ולוקח זמן עד שנושר מעצמו (אם מושכים אז השערה יוצאת ללא מאמץ)
    אני בעלת עור שחום במקצת (לא ממש בהירה) והוא די בטיחותי אבל צריך לשחק עם העוצמה. כשהגזמתי עם העוצמה הופיעו לי סימנים אדומים ואחר כך חומים אבל זה עבר ברובו. ממליצה להתחיל עם עוצמה נמוכה ולעלות לאט לאט עד שמרגישים אי נוחות מהעקצוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר בייתי

קרן
    21/11/2008

אני ראיתי את הריו ואני לא כ"כ ממליצה עליו, הוא עובד על שערה שערה, אני רכשתי את הסילקן ואני מאוד מרוצה, יש לו את כל האישורים - כולל ה-FDA אם זה חשוב לך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ביתי

יפית
    01/12/2008

אני רכשתי את ה RIO ומאד מאד מרוצה. תכלס יצא מאד זול ויעיל. בדקתי חלופות ואהבתי את זה שגם יש לו אישורים וגם לא צריך להחליף ראש, ואחרי הכל, זה לייזר. הכי טוב.יש להם מכשיר שעובד כל שערה בנפרד - אל תקני אלא רק את הסורק. הכי קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית יש גם 20 שערות במקביל

מיכל
    02/12/2008

שנית האיי פי אל פוגע בעור (אסור ללכת לים שבועיים ) אנחנו לא מחפשים רק מהירות אלא גם יעילות וגם בטיחות כמו כן אם כל הכבוד לfda האם שאלתם אותם על מנגנוני בטיחות ???? הם עונים שיש להרחיק מילדים ולשמור נו זו תשובה של סילקן? באמת ? לריו יש מנגנוני בטיחות מונעי השתקפות במידה והמכשיר אינו נוגע בעור הוא לא מוציא לייזר קוד סודי מפתח חברים להשאיר את הסילקן לבד בבית זה כמו להשאיר אקדח שלא הורג אבל יכול לעוור ולפגוע בעור של ילדים . להשאיר את הריו זה להשאיר אקדח בלי מנגנון ירי ונעול ובלי מחסנית ונוקר עכשיו תשוו ותספרו תוצאות בנוסף הוא זול יותר אין צורך להחליף ראש ופוגע רק בשערה אין מה להשוות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילקן-מכשיר בטיחותי מאוד, את מטעה

נורית
    05/01/2009

מיכל, אני חושבת שאת רושמת דברים לא אחראיים ואפילו מגמתיים כנגד סילקן. לסילקן יש מספר רב של מנגנוני הגנה ששומרים על בטיחות המשתמש. אין אפשרות לשחרר הבזקי אור ככה סתם בלחיצה קלה. לא ברור למה את מזלזלת ב-FDA, זו הסמכות העליונה שאין עוררין על תהליך הבדיקה שלה, זה המכון האמריקאי שאין תרופה או מכשיר שנמכרים בארה"ב בלי אישורו. סילקן עבר בדיקות שם במשך שנה וחצי ונמצא יעיל ובטוח ע"י רופאים במספר מדינות, האם הסורק של ריו עמד בבדיקות הללו? אני לא ראיתי שיש לו אישור כזה. אם את קונה סילקן את יכולה להיות בטוחה שזה מכשיר שנבדק ונמצא גם בטוח וגם יעיל. אם את קונה ריו, את יכולה להיות בטוחה שגם אם תנסי למכור אותו ביד 2 אחרי חודשיים לא תצליחי, את מוזמנת לבדוק שם כמה אנשים מנסים למכור מכשירים כאלו ולהסיק את המסקנות בעצמך. ועוד דבר, האם אחרי שימוש בריו מותר ללכת לים? האם אחרי טיפול כלשהו, לייזר/IPL של הסרת שיער מותר להשתזף? התשובה היא לא, כל המכשירים שעובדים על אנרגיית אור לא מאפשרים שיזוף במקביל לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנורית

אנה
    06/01/2009

אני מודה, יש לי את הריו ואני מאד מאד מרוצה. הורדתי ממס' מקומות בגוף, בלי הצורך להחליף נורה ב 400 ש"ח היחידה, והמכשיר עדיין עובד. כשבדקתי עם המכירות של סילקן נטען שילדים לא יכולים ללחוץ על הכפתור תוך הצמדתו למשטח כלשהו. נגיד, זכוכית. זה נראה לך מנגנון מדהים לילדים? קואורדינציה חריגה? נאמר גם שרצוי לעצום עיניים בעת ההבזק. כן, צודקת, גאונות. לגבי ה FDA, יש לך מושג כמה תביעות היו בארה"ב על חברות תרופות. קוראת עיתונים? כל מוסדות התקנים עושות עבודתן, כל אחת בדרכה. מעניין איך ה FDA אישרו "לעצום עיניים". לגבי יד 2, לי יש את הסורק. כשהציעו לי אותו אמרו לי שהוא עובד על כל שיערה בנפרד - אני בחורה שפויה ולכן רכשתי את הסורק. אין אותו ביד 2. לגבי יציאה לשמש, אנא בדקי. אכן בסילקן אסור לצאת שבועיים לשמש. במכשיר הריו - אפשר! מה שנקרא אחות יקרה, בדקי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן - קראי

אנה
    06/01/2009

איך שאני קוראת את המפה משיחות עם שתי החברות זה נשמע מאד ברור - לייזר לעומת HPL שזו גרסה חלשה של IPL, בטיחותי בסביבת ילדים לעומת לא משהו, עלות בסיסית לעומת עלות בסיסית גבוהה בתוספת עלות של 1 ש"ח לכל פולס - בקיצור, כנראה שאתקשר לריו. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל המתלבטים ולתועלת כולם

איש פשוט
    05/04/2009

.אני יודע שאולי חלק לא יסכימו איתי אבל זה העובדות.
    סילקן אמנם יקר ביחס לריאו ביחס של אחרי קניה כי המכשירים עולים אצל החברות נכון ל 4-09 2950= סילקן + ראש מתכלה בשווי כמה מאות שקלים. וריו= 3100 הדגם הסורק ההכי מתקדם "שמתחרה" בסילקן. אני אישית קניתי את ריו מיד 2 ב 1600 ש"ח וחשבתי הנה בחרתי בחירה מושלמת בחצי מחיר כמעט וללא שום הוצאות לאחר מכן... אך התבדיתי כי: 1.כל השטח שסורק את הגוף הוא כ ס"מ ורבע על חצי ס"מ (החברה אמרה 2 ס"מ על 2...) 2.הזמן שדרוש בין כל פגיעה הוא קרוב ל 30 שניות!!! אתם מתארים שאם יש לכם 10 ס"מ רבוע בגוף כמה זמן צריך לחכות???......... ובכן לאחר שראיתי שנפלתי בפח ואם אני יטפל בשיטה הזו אני יצטרך כ10 שעות בערך לפי חשבון שעשיתי לטפל רק באיזור היידים לכל טיפול... זה דבר מטורף........ כמה זמן לטיפול ברגלים?????? וכו'... את החשבון יכול כל אחד לעשות (מה גם שהחברה אמרו שזה לא מעל 15 שניות לכל פגיעה ואף לא טרחה לציין שזה לרמה הכי נמוכה, כלומר ככל שהרמה עולה כך הזמן...) ואני ניסיתי ברמה 3 וזה לקח כ 30 שניות!!! אז אם הייתי מנסה ברמה יותר גבוהה... בקיצור לאור כל זה החלטתי להחזיר בחזרה את המכשיר... ולעבור לסילקן.... את התוצאות עדיין לא ראיתי כי רק עכשיו התחלתי ואני אשתדל לעדכן, אמנם החברה כאן בארץ מגזימים שמוכרים כל ראש ב 490 ש"ח הגזמה פרועה ביותר בו בזמן שהחברה בחו"ל מוכרת כל ראש ב 75 דולר= כ 300 ש"ח. לדעתי זה לא כל כך טוב מצידם והוגן ובמיוחד שזה מכשיר חדש שאנשים צריכים לקחת סיכונים ולבדוק... אבל מה שנקרא זה הרע במיעוטו וזה הברירה למי שצריך טיפול באיזורים של יותר מכמה סנטימטריים, מי שלא צריך אלא רק טיפול קטן כמו גבות וכו' שלא יהסס ללכת על ריאו, למרות שאני לא יודע מה התוצאות שלו וגם אני לא יודע מה התוצאות של סילקן אבל כל מה שכתבתי, זה דבר שמי שלא שם לב אליו מספיק, נדפק...
    אני מקווה שתרמתי קצת מתוך כל הבלאגן שיש בנושא הזה ולתועלת כולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ערן
    07/04/2009

לקרן,
    מה מחיר המוצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המחיר

דנה
    13/04/2009

עזוב, כבר לא ממליצה על הסילקן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי. לכמה זמן לוקח לשיער לצמוח

טלי
    06/04/2009

לכמה זמן לוקח לשיער לצמוח שוב אחרי הטיפול בלייזר ביתי? כי בלייזר רגיל זה לצמיתות אחרי כמה טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה בעיינים- כנסו יפעת

יפעת
    28/05/2009

גרה במיאמי ובקשתי מההורים שלי לקנות לי את המכשיר ניסיתי והוא לא עבד כשכתבתי להם שאני שולחת אותו חזרה להחזר כספי לא קיבלתי שום תגובה. אמא שלי התקשרה ושלחה אימלים ועדיין הם מתעלמים ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומלץ

אני
    15/04/2009

שלא תעיזי- עבודה בעיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו