הסרת שיער-מכשיר הריו מדיקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער-מכשיר הריו מדיקל
    פטרי
    02/12/2008

התלבטתי מאוד. חלק אמרו לי שעם שיער בהיר זה לא עובד. אמרו שזה לא אמין. ובכל זאת, בשל תגובות הפוכות לאילו שכן ניסו את המוצר הספציפי הזה - החלטתי לנסות. קניתי ולא התאכזבתי! ראשית, השירות היה מעולה. יעיל ומהיר ובל נשכח את הסבלנות שבמענה לכל שאלה בפרוטרוט, בנעימות ובמקצועיות. מעבר לזה - וואו!!! איזה כיף של תוצאה!!! זו תהיה מתנת יום-ההולדת שלי לשלש בנותי - כל אחת בתורה. קוראים לזה מתנה לחיים??? ממליצה בחם ושוב - לאחר בדיקה אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסכימה עם כל מילה

יפית
    02/12/2008

המוצר פשוט מעולה, קל, מהיר, נוח, ב-ט-י-ח-ו-ת-י ביותר כמו אף אחד אחר, והמחיר הכי זול וזה לייזר אמיתי, לא IPL.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל ? ז"א אני יודעת

מיכל
    02/12/2008

שלייזר לא פוגע בעור וipl כן אבל האם זה אותה תוצאה? כי אם כן אז מה ההתלבטות ברור שעדיף לייזר האם מישהוא יכול להסביר לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו