טיפול לייזר במפשעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לייזר במפשעות
    מירי
    07/12/2008

לפני שלושה ימים עברתי טיפול לייזר במפשעות בנטוראפיל (טיפול שלישי במספר אחרי שפשטו את הרגל רק אחרי הטיפול השני שעשיתי..מה לעשות החלטתי לחזור..וכנראה שטעיתי..) המקום נפוח מאוד אדמומי ומגרד. קיבלתי משחה אנטיביוטית מרופא אך עדיין המקום נראה קצת מעוות ונפוח.מה עליי לעשות. הייתי בנטוראפיל הם אמרו שיחליפו לי את הטיפול במכשיר מלייטשר לסופרנו, למה הכוונה ? הם לא מוכנים לבטל את העסקה (החתימו אותי על מיליון חוזים מנוסחים יותר טוב מחוזי משכנתא) אנא עיזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לייזר במפשעות

הוספת תגובה

• אוי !! עצבים איתם!!

שרון
    07/12/2008

אני כמעט עשיתי את הטעות הזו שוב אחרי פשיטת הרגל הראשונה מכעט וחתמתי אצלהם בגלל כל מיני הבטחות ובסוף החלטתי ללכת על כללית היחידים שאין סיכווי אצלהם לאבד את הכסף בלי לקבל את הטיפולים אז אני ממש משתתפת בעצרך ובכאב שלך.
    בקשר לטיפול- אני לא יודעת מה להגיד לך בחיי, אולי תאשלי רופא עור ואולי אם אישור שלו תוכלי לצאת מהחוזה איתם?
    תבררי את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם לא ממליצים על נאטורפיל-מכשיר

חביבית
    09/12/2008

לייטשר, היום חתמתי! האל לבטל?! אחרי שסגרתי הבנתי שאין להם לקוחות הם הסכימו לכל יום וכל שעה שביקשתי. הצילו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו