כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    רביד
    07/12/2008

טוב אז אני רוצה להתחיל בתהליך של הסרת השיער מהגוף ויש לי כמה שאלות שאני אשמח אם תוכלו לענות לי עליהם... יש לי פגישת ייעוץ יום שלישי בביה"ח אלישע ורציתי לדעת אם זה מקום טוב לעשות בו? מה צריך לבדוק בפגישה לפני שמתחילים בטיפול? (חוזה, שאלות מסויימות שחשוב לשאול) איך אני צריכה להגיע לפגישה (מגולחת וכו')? האם כדאי לי לבדוק את האפשרות של עשייה בבית באמצעות מכשיר ה RIO? הייתי שמחה לדבר עם מישהי שמשתמשת במכשיר, אז אם יש מישהי אובייקטית שאני יכולה לדבר איתה, זה יעזור לי מאוד! ואם יש עוד דברים שאתם חושבים שחשוב שאני אדע, בבקשה תרשמו ( : תודה לכל מי שעוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• מכשיר ה RIO

יפית
    07/12/2008

אני רכשתי את המוצר לפני כחצי שנה ואני מאד מאד מרוצה. תביני, זה יעיל וכל כך חסכוני שאני כמעט יוצאת מגידרי לספר לכולם. חסכו לי אלפי שקלים, זמן וגם לאחותי (אנחנו חולקות במכשיר). זה בהתחלה היה לא קל, בגלל מנגנוני הבטיחות שלהם, אבל מאד מהר הסתדרתי וכעבור חצי שנה אני מאד מרוצה מהתוצאות, בבית השחי, בפנים ובמפשעה. בקיצור, שווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו