הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר
    ריטה
    11/12/2008

שלום רב לד"ר אהרנוביץ', אתמול עברתי טיפול ראשון בלייזר מאיזור השפם והסנטר, האיזור, כנאמר לי לפני הטיפול, נעשה אדמומי והאיזור התנפח מעט , עד שחלפה האדמומיות עברו שעות ספורות, היום התעוררתי עם נפיחות קלה יותר אך היא לא נעלמה לחלוטין, בנוסף לכך מצב השערות לא נראה טוב (בעיני בורה כמוני לפחות), כלומר יש הרבה נקודות שחורות ומה שנאמר מפי המטפלת שאלה שיערות צרובות, כמו שאני מבינה ברגע ששיערות אלה יאריכו מעט הן ינשרו. השאלה שלי היא האם הנפיחות זה טבעי כתוצאה מלייזר או תופעה לא בריאה במיוחד והאם מה שנאמר לי לגבי השערת זה אכן כך. תודה מראש על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר

הוספת תגובה

• לריטה

15/12/2008

שלום ריטה
    את מתארת מצב רגיל לאחר טיפול בלייזר על שיער משמעותי וכהה. השיער יפלט במהלך 7-10 ימים הקרובים וגם הבצקת סביב הזקיקים תפחת.אם יש נפיחות ברמה של שלפוחית ? כמו כוויה ?יש לחזור לרופא/ה המטפלת לבדיקה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו