אחת ולתמיד - מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחת ולתמיד - מה לעשות?
    חסויה ואמללה
    27/12/2008

מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין סילקן הזה לריו ולטכנולוגיות שלהם - IPL ,HPD או איך שזה הלך, ומה זה אינפרא אדום או אפילציה? יש לי שיער בבטן התחתונה ובפנים. לעזאזל. זה פשוט מאמלל אותי. אני רוצה לקנות איזשהו מכשיר ביתי שאוכל בשקט עם עצמי להוריד את השיערות ולא ללכת לאיזה מכון. גם כי יש לי מלא שיערות להוריד וכי זה נראה לי יותר כסף במכון מאשר במכשיר ביתי וגם כי אין לי ממש זמן ללכת לכל מיני מקומות. אבל עד כמה זה עובד? אפילו שיעבוד קצת, שידלל - לא נורא, העיקר שהשיער לא יתחיל לצמוח כפליים ויתפשט לאיזורים אחרים. אני מניחה שלכל חברה שאפנה כולם יגידו לי שהן הכי טובות והמכשירים שלהם הכי איכותיים וטובים. מישהו יכול להתחייב להצלחה באחוזים גבוהים? החזר כספי אם השיער מתחיל לצמוח כמו אצל קוף? מישהו יכול בבקשה לעשות קצת סדר בבלגאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחת ולתמיד - מה לעשות?

הוספת תגובה

• לחסויה ואומללה

29/12/2008

שלום לך
    לצערי אין לי מידע מוכח במכשירים ביתיים ולא אוכל לעזור,חפשי המלצות מלקוחות שכבר משתמשים מזה זמן והבחינו בתוצאות משמעותיות לאורך זמן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו