שלום רב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב!
    לימור
    24/01/2009

יש לי שאלה דחופה, אודה לך מאוד אם תעני לי עליה. מזה כשנתיים יש לי מספר שערות שצומחות בפנים....השערות כהות יותר וקשות... בכל פעם אני מוציאה אותן עם פינצטה ולאחר תקופה הן צומחות מחדש... לצערי לא ידוע לי אם לפעמים אני מפספסת ומוציאה אחרות. היום בוודאות אני יודעת שפיספסתי והוצאתי שתיים או שלוש שערות נוספות עם פינצטה. שאלתי היא כזאת: האם השערות תצמחנה לי אותו דבר? כלומר לא תהיינה יותר עבות או כהות? האם תצמח כמות גדולה יותר? מה שמפחיד אותי שתצמח כמות גדולה יותר.... האם כשמוציאים עם פינצטה מאיזור הפנים, פעם בכמה חודשים, האם זה צומח אותו דבר במידה ותלשת בטעות שערות נוספות? אודה לך מאוד אם תעני על שאלתי תודה, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב!

הוספת תגובה

• לכי מיד לעשות אפילציה.

רועי
    25/01/2009

שלא תחשבי על לייזר בפנים. הסרת בעזרת פינצטה יכולה לא להשפיע או להשפיע מעט על השיערה. בכל מקרה,עם לייזר אל תתקרבי, תעשי אפילציה,100 שקל ולא יישארו לך שערות יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה מס' מועט של שערות אז אכן

אנונימית
    25/01/2009

אפילציה היא התשובה אבל אם השערות עבות ורבות תעשי לייזר והשערות שישארו תורידי באפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו