הסרת שיער...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער...
    לימור
    06/02/2009

שלום, אני בחורה צעירה ויש לי ישבן שעיר.... זה כל כך מתסכל ואני פשוט שונאת את זה. מה גם שיש לי חבר כבר כמה שנים וכמובן שאני מתביישת ממנו וכל פעם שמגיעים למצבים אינטימיים אני צריכה להשתמש בכל מיני תחבולות שלא יראה, יגלה או ירגיש. באופן כללי אני לא בחורה שעירה (ראיתי בנות במצב הרבה הרבה יותר גרוע משלי)... כלומר, יש לי שיער על הגוף אבל לא באופן מוגזם ודווקא זה לא ממש מפריע לי. האם אפשר לעשות הסרת שיער בלייזר בישבן? מה הסיכונים ולאילו תוצאות אפשר להגיע? בדרך כלל אני מורידה בשעווה, ולמרבה הפלא זה דווקא לא כואב לי. והעור אחר כך חלק וזה מחזיק מעמד די הרבה זמן... אבל זה לוקח הרבה זמן וקשה לי לתמרן מבחינה פיזית.... אז עדיף פתרון ארוך טווח. תודה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער...

הוספת תגובה

• וגם... שכחתי

לימור
    06/02/2009

מה לגבי אינפרא אדום? זה יותר טוב מלייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

11/02/2009

שלום מיכל
    לא איפיינת את השיער שצומח לך על הישבן. אם יש לו גוון כהה והוא לא פלומה-דקיק- הוא יגיב טוב.
    זהו אזור שבד"כ מגיב טוב מאד.
    ניתן להגיע לרמה של פזורות עדינות ולא משמעותיות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו