אכזבה מכשיר RIO

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכזבה מכשיר RIO
    שני
    11/02/2009

רכשתי מכשיר לייזר RIO סורק (יש מכשיר זול יותר לשיערה בודדת) המכשיר מתיימר לסרוק בלייזר כ-20 שיערות הדבר אינו כך. וזה ניתן לראות מגודל המכשיר ומדיסק הוראות השימוש. כמו כן, אני חשבתי שהוא יכול לסרוק יותר בעת הרכישה והסוכן לא טרח להעמיד אותי על טעותי, להיפך הוא עודד אותי להשקיע ולרכוש את המכשיר הסורק שהינו יותר יקר. המכשיר אינו מתאים בשום אופן להורדת שיער, אלא אם יש שיערות בודדות. כלומר אם את לאחר טיפול בלייזר במכון ונשארו לך שיערות בודדות בלבד. וגם אז אני לא יכולה לערוב שאכן הוא מוריד את השיער. בכל אופן, בחוברת רשום שאם לא השתמשתי במכשיר, ניתן בתיאום מראש להחזירו תוך שבועיים בתשלום קנס של 5% מעלות הקנייה. ניסיתי לתאם ובחברה לא חוזרים אלי. כאשר אני משיגה מישהו שיענה לי הוא מוכן רק לרשום הודעה אך הנהלת החברה או האחראי אינם חוזרים. כמובן שלפני שרכשתי סוכן המכירות, שמתברר שהוא האיש שאני צריכה לדבר איתו על מנת להחזיר את המכשיר, הבטיח אפילו להסביר לי בעצמו כיצד להשתמש. מאז שהוא מכר לי את המכשיר הוא אינו חוזר אלי. דרך אגב שם החברה הוא מדיקל קוסמטקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה מכשיר RIO

הוספת תגובה

• מה?

דנה
    13/02/2009

אנחנו לבטח לא מדברות על אותה החברה. אני רכשתי את המכשיר והובטח לי שאוכל להחזירו תוך 45 יום. לשמחתי, אחרי שרכשתי את המכשיר החבר היקר שלי מצא ביד 2 יותר בזול את המכשיר המתקדם. אחרי 40 (!!!) יום ביקשתי להחזיר. גם לי ענה מישהו ממרכז ההזמנות שלהם והשארתי הודעה. לא הנחתי את הטלפון וכבר אשת המכירות שמכרה לי הייתה על הקו. נעניתי מייד והחזרתי את המכשיר. יותר מזה, הם אפילו נתנו לי צ'ק על הסכום שנרכש בתשלומים. הלוואה בתנאים טובים יותר מהבנק...חחח. והכי חשוב, המכשיר המשומש נהדר, עובד, באחריות וגם חסכתי 1000 ש"ח. ממש לא מבינה אותך, הלכת וקנית מכשיר מבלי לבדוק קודם? את קונה ככה גם מחשב? בגדים? חוסר אחריות וחוסר רצינות מצידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו