מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכזבה מכשיר RIOשני11/02/2009
רכשתי מכשיר לייזר RIO סורק (יש מכשיר זול יותר לשיערה בודדת) המכשיר מתיימר לסרוק בלייזר כ-20 שיערות הדבר אינו כך. וזה ניתן לראות מגודל המכשיר ומדיסק הוראות השימוש. כמו כן, אני חשבתי שהוא יכול לסרוק יותר בעת הרכישה והסוכן לא טרח להעמיד אותי על טעותי, להיפך הוא עודד אותי להשקיע ולרכוש את המכשיר הסורק שהינו יותר יקר. המכשיר אינו מתאים בשום אופן להורדת שיער, אלא אם יש שיערות בודדות. כלומר אם את לאחר טיפול בלייזר במכון ונשארו לך שיערות בודדות בלבד. וגם אז אני לא יכולה לערוב שאכן הוא מוריד את השיער. בכל אופן, בחוברת רשום שאם לא השתמשתי במכשיר, ניתן בתיאום מראש להחזירו תוך שבועיים בתשלום קנס של 5% מעלות הקנייה. ניסיתי לתאם ובחברה לא חוזרים אלי. כאשר אני משיגה מישהו שיענה לי הוא מוכן רק לרשום הודעה אך הנהלת החברה או האחראי אינם חוזרים. כמובן שלפני שרכשתי סוכן המכירות, שמתברר שהוא האיש שאני צריכה לדבר איתו על מנת להחזיר את המכשיר, הבטיח אפילו להסביר לי בעצמו כיצד להשתמש. מאז שהוא מכר לי את המכשיר הוא אינו חוזר אלי. דרך אגב שם החברה הוא מדיקל קוסמטקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה?
דנה13/02/2009אנחנו לבטח לא מדברות על אותה החברה. אני רכשתי את המכשיר והובטח לי שאוכל להחזירו תוך 45 יום. לשמחתי, אחרי שרכשתי את המכשיר החבר היקר שלי מצא ביד 2 יותר בזול את המכשיר המתקדם. אחרי 40 (!!!) יום ביקשתי להחזיר. גם לי ענה מישהו ממרכז ההזמנות שלהם והשארתי הודעה. לא הנחתי את הטלפון וכבר אשת המכירות שמכרה לי הייתה על הקו. נעניתי מייד והחזרתי את המכשיר. יותר מזה, הם אפילו נתנו לי צ'ק על הסכום שנרכש בתשלומים. הלוואה בתנאים טובים יותר מהבנק...חחח. והכי חשוב, המכשיר המשומש נהדר, עובד, באחריות וגם חסכתי 1000 ש"ח. ממש לא מבינה אותך, הלכת וקנית מכשיר מבלי לבדוק קודם? את קונה ככה גם מחשב? בגדים? חוסר אחריות וחוסר רצינות מצידך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)