שלום לכל חברי הפורום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכל חברי הפורום,
    נטלי
    19/02/2009

אני נטלי בת 17, כבר כמעט 5 שנים שאני הולכת כל חודש לקוסמטיקאית להסיר מעליי את כל שיערות גופי בשעווה, ובימים האחרונים גיליתי שלייזר זה בכלל לא יקר כמו שחשבתי! ואני חושבת לעשות ניתוח להורדת שיערות (בעיקר במשפעה בנתיים). בנתיים אני מבררת באינטרנט ועם אנשים שאני מכירה, ומנסה למצוא המלצות ואזהרות. אני מאוד חוששת מצלקות, כתמים, גירויים וכאבים. מה הסיכון? אני יודעת שזה אזור רגיש, אין סיכונים לפגיעה מעבר לשורש השערה? ושאלות קצת יותר פרקטיות: באיזה טווח מחירים זה אמור לעלות? מה נחשב זול? מה נחשב יקר? כמה טיפולים נדרשים בממוצע? יש המלצות על מכונים מסויימים? או לחלופין, מקומות שממש לא כדאי? אם יש פה מישהו שעשה את זה, אשמח לשמוע איך זה עובד- מצד אחד אני מחכה לזה מאוד, מצד שני זה מפחיד אותי... אני מחכה לשמוע "חוויות מחדר הניתוח" P: תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכל חברי הפורום,

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה,

נטלי
    23/02/2009

ד"ר גלי, מחכה לתשובותיך בנוגע לסיכונים והמלצות. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו