הסרת שיער מאיזור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מאיזור הפנים
    תמי
    02/08/2007

שלום,
    קצת פרטי רקע עלי: אני בת 24, לוקחת גלולות מסוג יסמין/דיאנה כבר שנים (לפניהן המחזור היה קשה ולא סדיר, וגם כיום נמשך כשישה ימים). גם כיום מידי פעם יוצאים לי פצעים (אף פעם לא היתה לי אקנה חמורה אך כן היו פצעים).אני יחסית שעירה גם בשאר חלקי הגוף (אך השיער עצמו אינו מאסיבי ושחור מאוד).אף פעם לא עברתי בדיקה הורמונלית.
    מלפני כ-7 חודשים התחלתי בהסרת שיער באיזור הפנים ע"י מכשיר קרן אור אצל קוסמטיקאית.
    השיער לא היה בלונדיני/פלומתי.
    עברתי כבר 7 טיפולים, עם זאת עתה כשהפסקתי הטיפול למשך חודשי הקיץ (מיוני עד ספטמבר) - עברו כשבועיים מאז הטיפול האחרון והשערות צמחו שוב - ולא ראיתי קרחות/דילול שאפשר היה להבחין בו בעין. האם עלי לעבור עוד טיפולים לפני שאשפוט את יעילות הטיפול? האם הטיפול לא היה אפקטיבי כלל? - בקיצור מה לעשות??!!!
    שאלות נוספות: האם זה תקין שהוקסמטיקאית שלי, לא מבצעת מעקב אחר העוצמות בהן משתמשת במכשיר (מידי פעם היא אמרה לי שהיא עולה בעוצמה, אך ממש לא ראיתי מעקב מסודר).
    ושאלה אחרונה: הנתי שינו מכשיר חדש יחסית בשם LOVELY 2 שנחשב די יעיל, ראיתי פרסום של קוסמטיקאית פארא-רפואית שעובדת איתו, אך מעיון באינטרנט גיליתי שזה מכשיר שצריך להיות מופעל בנוכחות רופא בלבד - האם זה נכון?
    המון תודה,
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מאיזור הפנים

הוספת תגובה

• לתמי

06/08/2007

שלום תמי
    את נוטלת גלולות הרבה זמן ויש צורך לעקוב אחרי הרמות של ההורמונים הגבריים. האם את במעקב של רופאת נשים ? אם כן צייני בפניה שיש שיעור יתר בפנים,ואולי תיתן לך בד' אלו.
    לגבי הפחתת שיער אצל קוסמטיקאית ,נראה לי שיש צורך לעקוב בצורה יותר מקצועית אחר ההתקדמות. האם נפתח לך תיק ובו רושמים עוצמות וכ"ו...?
    ה-IPL (מכשיר האור ההבזקי , LOVLEY 2 הינו מכשיר סה"כ יעיל אך זה בהחלט תלוי במימנות של המטפלת. ואכן רצוי רופא.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו