הסרת שיער מהחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהחזה
    לילך
    21/02/2009

שלום, אני בת 19 ויש לי בעיה של שיער בחזה. בין השדיים זה שיער די ככה אבל עדין ואילו מסביב לפיטמה זה שיער כהה יותר וגס. זה מאוד מאוד מפריע לי ורציתי לשאול כמה שאלות על הסרה בליזר: שלום, אני בת 19 וחצי ויש לי בעיה של שיער בחזה. בין השדיים זה מעט שיער כהה אבל עדין ואילו מסביב לפיטמות זה שיער ככה יותר ודי גס. זה מאוד מאוד מפריע לי ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בכך ביעילות הגבוהה ביותר. 1. אין בידי כרגע את היכולת הכלכלית לממן טיפול בליזר. מהם העלויות של טיפול במחט חשמלית (אני יודעת שהדבר משנה ממקום למקום מאוד אולם היתי רוצה לקבל סדר גודל)והאם זה יהיה יעיל באזור זה של הגוף? האם זה כרוך בסיכון מסויים? האם יש שעווה שאפשר להשתמש איתה באזור, למרות שהעור שם עדין? 2. האם טיפול במחט חשמלית הוא חד פעמי או שמדובר בכמה טיפולים למרות שהמקום קטן ואין הרבה שיער? האם ייתכן מצב שגם אחרי כמה טיפולים עדיין שיעורות חוזרות? בתודה, לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהחזה

הוספת תגובה

• הייתי פעם באותו מצב...

גלית
    22/02/2009

זה לא נעים וקצת דוחה, אז אני יכולה להבין את המצב שלך...
    בהתחלה גם אני חשבתי שכדאי לעשות מחט חשמלית אבל אמא שלי אמרה שזה לא יעזור כי הם יבואו ויחזרו (השערות, לא המחטים...)
    אזזה אפילו לא כזה כאב... ומחט חשמלית אני יודעת שזה כן כואב ממקומות אחרים בגוף.
    אז עכשיו אחרי זה אני יכולה ללכת עם ביקיני וזה בלי להרגיש רע עם עצמי, שזה כבר היה שווה את הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

23/02/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=270 id=link]קוסמטיקה פרא רפואית[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו