בקשר לגודל השיער במשך הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לגודל השיער במשך הזמן
    ליאור
    26/02/2009

שלום יש לי שאלה אלייך ואני מקווה שתוכלי לענות לי עליה איזה תכשיר להורדת שיער גורם לשיער להיות גדול יותר מעכשיו? או בקיצור- מה יכול לעשות את מצב השערות יותר גרוע? כי אני רוצה לספר תשיער ברגליים ושעווה בבטן חזה וידיים ורוצה לדעת מה יקרה אחרי שזה יגדל.. מה יהיו התוצאות? תודה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאור

01/03/2009

שלום ליאור
    הייתי ממליצה לך למרוט יותר מאשר לגלח.
    כך יהיה לך יותר זמן ללא שיער.וצמיחה חוזרת רגילה או מופחתת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור

ליאור
    03/03/2009

דבר ראשון תודה רבה אז אם אני מספר או עושה שעווה, עדיין השיער שהוא יסיים לצמוח הוא יהיה רגיל? לא יהיה צמיחה מוגברת של השיער? (שזה יגרום שיהיה לי יותר שיער מעכשיו) זה בעצם השאלה העיקרית שלי. אפשר לספר תשיער ברגליים או כל מקום אחר בגוף ללא חשש? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

04/03/2009

כן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו