לייזר בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר בפנים
    איילת
    27/02/2009

שלום. אני בת 21 ולפני כשנתיים התחלתי טיפול לייזר לאחר כ 5 טיפולים הפסקתי לצערי כי החברה פשטה רגל.. הבעיה היא כזאת, לפני שהתחלתי טיפול לייזר הבנתי שצריך לגלח ולהפוך את השיערות לעבות.. גילחתי במשך שנתיים וזה רק הלך והחמיר, הטיפול לייזר לא עזר לי במיוחד. אני רוצה לציין שלא היתה לי את הבעיה הזאת כמו עכשיו, האם יכול להיות שיש לי בעיה הורמונלית? ואם כן האם זה אפשרי ליטול כדורים באותו זמן שאני עוברת טיפולי לייזר? והאם שיער הפנים באמת יעלם לצמיתות במשך הזמן? אודה לך מאוד לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר בפנים

הוספת תגובה

• פני מייד לאפילציה!

אביב
    28/02/2009

לייזר רק יחמיר לך את המצב ולא תוכלי לצאת מהבית,אפילציה זו הדרך היחידה לגמור את השיערה לתמיד.כבר כתבתי כאן מאמרים בנושא.אם תרצי המלצה לאפליטורית תותחית תשאירי כאן את המייל שלך ואשלח אותך אליה,היא תציל לך את החיים.אל תתקרבי ללייזר,זה טעות שבנות ישראל שעשו אותה משלמות עליה מחיר אדיר כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילת

01/03/2009

שלום איילת
    ראשית,כדי לא לנחש או לשער, ניתן לבצע בדיקות דם לברור מצב רמות ההורמונים הגבריים שלך.
    כדאי לבצען ביום ה- 2-3 למחזור.
    במידה ויש בעיה הורמונלית יש לאזן את הרמות בעזרת תרופות ובמשולב להפחית השיער בלייזר/IPL/אפילציה.
    בעקבות הטיפול המשולב ניתן יהיה לשפר משמעותית את מצבך.
    במידה ואין בעיה הורמונלית,יש לבחור את האמצעי הכי יעיל בשבילך,מבין אילו שציינתי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו