אני רוצה לשתף ואני צריך עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לשתף ואני צריך עזרה בבקשה!
    אני ורק אני
    04/03/2009

שלום, אני בן 17 עוד מעט ואני מגדיר את עצמי כבן אדם די שעיר.. כבר כמה חודשים ארוכים שאני מוריד שערות מכל הגוף(כ-ל ה-ג-ו-ף) בהתחלה הורדתי באמצעות שעווה,אחרי זה עברתי לגילוח,לפני חודשיים וחצי בערך התחלתי לעבור טיפולים להורדת שיער בלייזר (באמריקן לייזר)ברגליים ובידיים, בידיים כבר עברתי שני טיפולים,ברגליים טיפול אחד ובימים הקרובים יהיה לי עוד טיפול..לפני שבועיים בערך גילחתי את הרגליים ורציתי לשאול אם זה לא ישבש את אפקטיביות הטיפול, בפנים אני מתגלח כל יום בבוקר והצמיחה שלי באמת מהירה, עד כדי כך שאחרי 10-15 שעות שאני מתגלח מתחילים לבצבץ לי זיפים וזה ממש מפריע לי שאני שעיר, הצמיחה של השערות בכל הגוף מאוד מהירה, בבטן, בישבן באמת בכל הגוף וכבר נמאס לי וזה מציק לי ואני רוצה שתייעצו לי מה לעשות בבקשה! תודה רבה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאני ורק אני

04/03/2009

שלום לך,האם שאר הגברים במשפחה כל כך שעירים ?
    אתה מאד צעיר עדיין,ורמת השיעור הנוכחית אינה סופית. המשמעות היא שאתה צריך לפתח סבלנות
    ונשימה ארוכה.
    גילוח לא ישבש דבר במהלך הטיפולים שלך.
    מריטה (שעווה - אסור !)
    שתף את הוריך במה שמציק לך,ואולי תתייעץ עם רופא הילדים שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההורים שלי לא שעירים

אני ורק אני
    06/03/2009

ההורים שלי לא שעירים ממש לא,גם אחותי לא אבל אח שלי כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו