מה השיטה היעילה ביותר ואיזה מכשיר"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה השיטה היעילה ביותר ואיזה מכשיר"
    נעמה
    31/03/2009

אחרי כל כך הרבה הסברים וכתבות לא ברור לי מה השיטה היעלה ביותר היום להסרת שיער או איזה מכשיר הוא הטוב ביותר .
    אני רוצה לבצע הסרת שיער ואיני יודעת במה לבחור . אני לא כהה ולא בהירה ממוצעת.
    אנא עזרו לי לעשות סדר בבלגן
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דעה אישית בנושא רכישת מכשיר

קובי
    31/03/2009

ערב טוב.

גם אני "הסתובבתי" בכל מיני פורומים ושאלתי שאלות וכיום אחרי מספר חודשים של טיפול עצמי מוצלח חשבתי לשתף אתכם בתחושותי כך שאולי זה יעזור גם לכם.
    בתחילה חשבתי שהכי נכון היה לרכוש מוצר לייזר מאחד הסוגים בשוק לאחר נסיון אחד בלבד החזרתי את המוצר אשר כל תהליך הטיפול בו היה לא נעים ומסורבל מאוד. לקח לי המון זמן להחליט לרכוש מוצר אחר מכיוון שהייתי מתוסכל מהמכשיר הראשון. חשבתי כבר לעשות טיפולים באחד מהמכונים המוכרים אך למרות הכל החלטתי לרכוש כי לדעתי זה עדיף. אחרי הסתובבות חוזרת וקריאת חוות דעת שונות שוב החלטתי לנסות לרכוש את מכשיר הסילקן, כבר בטיפול הראשון ההרגשה היתה טובה הרבה יותר הן מבחינת הנוחות והן מבחינת התוצאות (עצם העובדה שלא צריך "לרדוף" שערה שערה כבר הרבה יותר טוב), כבר אחרי הטיפול השני התחילו להופיע הקרחות שכל הזמן רציתי וכיום אחרי מספר טיפולים נוסף מספר הקרחות רק גדל וגדל והדרך אל העור החלק קרוב מתמיד.

מקווה שהצלחתי לעזור כמו שאחרים עזרו לי בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    04/04/2009

במידה והשיער כהה והאזור מתאים לטיפול בסהכ רוב הטכנולוגיות החדשות די דומות ההבדל יכול להיות התחושת הכאב בסיכון לכויות ומגבלות לגבי חשיפה לשמש לפעמים יותר חשוב מהטכנולוגיה מיומנות המטפל או המטפלת והשימוש הנכון במיכשור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו