הורדת שער לילדה שטרם קיבלה מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שער לילדה שטרם קיבלה מחזור
    לימור
    19/04/2009

שלום רב,
    יש לי ילדה בת 8 שיש לה שער רב בידיים וברגלים (השער שחור ועבה מאוד) ושנה שעברה היא התלוננה שילדים צוחקים עליה והדבר פגע בבטחונה העצמי.
    השנה היא ממש חרדה מהקיץ ואני חייבת לעזור לה.
    אני רוצה לבצע טיפול שלא יזיק לה בריאותית , טיפול אשר גם אם הוא אינו לצמיתות (חשוב לי שיהיה דילול של השער ולא חשוב לי שזה יהיה לצמיתות).

אנא עיזרו לבתי שבטחונה העצמי כולו תלוי בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    19/04/2009

ניתן לבצע הסרת שיער בשעווה לגבי טיפולי קרן אור או ליזר בדכ לא מומלץ מתחת לגיל 12 ואולם במיקרים חריגים ניתן לטפל בקרן אור .בנוסף ניתן לחמצן את השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ללימור

ליז
    21/04/2009

היי לימור אני ליזי בקשר לשאלה שלך לא כל כך מומלץ לעשות לילדה שטרם קיבלה מחזור הסרת שיער כי ההורמונים שלה עדיין לא הסתדרו אבל אם את רוצה לעשות לה דילול מומלץ לעשות זאת בשיטת SHR של כמה טיפולים בודדים וגם השערות צומחות בעירות יותר... מומלץ לחכות עד שבתך תקבל מחזור..
    ליזי קומסטיקאית פרא רפואית אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות אלי בכיף..
    ביי ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו