רואקוטן וסילק אפיל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן וסילק אפיל...
    לינוי
    12/08/2007

שלום =)
    ברצוני לקנות מכשיר סילק אפיל, ומאחר ואני אחרי טיפול בכדורי "רואקוטן" (לפני חודש וקצת תם הטיפול) העור שלי רגיש מאוד לשעווה, ואף שימוש בסכיני גילוח גורם לי לכאבים ולחתכים.
    השאלה שלי היא האם למרות זאת כדאי לי לקנות את ה"סילק אפיל אקסל", או שהתוצאות יהיו קשות אף יותר משעווה או גילוח??..

בתודה מראש,
    לינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן וסילק אפיל...

הוספת תגובה

• ללינוי

14/08/2007

שלום לינוי
    לצערי אין לי נסיון/ידע על מכשירי סילק אפיל ודומיהם.אם העוא שלך פגיע עדיין הייתי נותנת לו "מנוחה"
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר סילק

רינת
    15/08/2007

שלום לך
    לדעתי זה יותר גרוע משעווה לפחות שעווה מוציאה כמות של שערות בבת אחת המכשיר כאילו את מוציאה שערה שערה זה מאד כואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת...

עינת
    21/08/2007

את ממש מגזימה בתגובה שלך... המכשיר אומנם כואב אבל בדיוק כמו שעווה אין הבדל כלל בכאב- מאחת שניסתה שעווה אני יכולה להגיד לך שהמכשיר עדיף משעווה חמה שעלולה להוציא ורידים ברגליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו