הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    דפנה
    23/04/2009

במשפחתי אנחנו סובלים משיעור יתר. לאחים שלי זה פחות מפריע כי הם בכל זאת בנים, אבל לי זה ממש מפריע. אני כל החיים במריטות והסרות שיער, גם ברגליים ובידיים ובפנים, ואני כבר לא יכולה יותר. אמא שלי אמרה לי שהיא מוכנה לעזור לי במימון טיפול לייזר בפרופורציה, אבל אני לא יודעת מה ההשלכות של טיפול כזה. מה הוא עושה? הוא באמת מוריד שיער לתמיד או שאני אצטרך להמשיך להוריד פה ושם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• לייזר בדרך כלל פותר את הבעיה :)

מוראל
    23/04/2009

היי
    מגיל צעיר הייתי ילדה ממש שעירה וזה ותאמיני לי כמה חיכיתי להגיע לגיל 18 לעשות הסרת שיער
    אז בסוף כן שנה שעברה הלכתי לעשות הסרת שיער וזה ממש שינה לי את החיים
    אין שיער אין צרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אחריות בכלל לדבר כזה?

רווית
    23/04/2009

כי עד כמה שאני יודעת אי אפשר להוריד שיער לצמיתות
    (רופא אחד אמר את זה או כאן או בפורום אחר...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

רעות
    23/04/2009

לייזר יעיל מאוד להסרת שיער וידוע שאחרי הטיפול אין צורך להוריד פה ושם, אני עברתי לייזר מפשעות בפרופורציה לפני שנה ומאז לא הייתי צריכה לגעת שם לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינת

27/04/2009

שלום עינת
    טיפול מוצלח בהסרת שיער,תלוי באזור,יהיה של כ- 70-90% .בכפוף לגורמים רבים ושונים שנובעים לרוב מהמטופל עצמו.
    אין ספק,כי למי שיש שיעור יתר משמעותי,אין טיפול יעיל יותר .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו