מכשיר להסרת שיער ביתי - בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר להסרת שיער ביתי - בבקשה עזרה
    שרית
    28/04/2009

אני מעוניינת לקנות מכשיר להסרת שיער ביתי, קראתי את כל התגובות ואת כל ההמלצות על מכשירים שונים ועדיין לא הגעתי להחלטה מה הכי טוב

הריו, הסיליקן ההום משהו

אפשר לקבל תשובה חד משמעית? בבקשה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    29/04/2009

מאחר ומדובר בטכנוליגייה חדשה קשה בשלב זה להמליץ חד משמעית על מכשיר מסויים יש צורך במעקב ומחקר לאחר תקופת זמן של לפחות שישה חודשים לאחר סיום סידרה שלמה של טיפולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי מתעסקת עם זה

דוריתה
    30/04/2009

נראה לי עדיף לשלם קצת יותר וללכת למקום מקצועי מאשר לעשות טיפולים לא בטוחים לבד בבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חד משמעית

יפית
    03/05/2009

הריו הוא הותיק בארץ. כבר כמה שנים בניגוד לכמה חודשים של השאר. הוא גם הכי בטוח לשימוש בייתי והוא היחידי שהוא לייזר. לי יש אותו כשנה ואני מאד מאד מאד מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר בייתי דווקא כן שווה

שרון
    07/05/2009

אני משתמשת בסילקן כבר 4 חודשים ומאוד מרוצה מהתוצאות.
    חשוב לי להגיד לך שלפי המידע שקיבלתי המכשיר דווקא כן עבר ניסויים של תקופה ארוכה משהו כמו שנה אם אני זוכרת נכון, וכן הוכיחו שהוא יעיל.
    לחברה שלי יש את הריו והיא אומרת שזה סיוט מהסיבה שצריך לברור שערה שערה במכשיר לעומת זאת בסילקן יש שטח פנים די גדול..
    שווה בדיקה.. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו