מתוסכלת-SHR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת-SHR
    ספיר שבה
    02/05/2009

שלום רב,

שמי נטלי, אני בת 27, ומבצעת הסרת שיער בכל הגוף בשיטת SHR. כבר יותר משנה וחצי. בפנים אני כבר טיפול 15 ובגוף טיפול 13 לצערי הרב ללא תוצאות.
    כשעשו לי אבחון אמרו לי שבדילול יהיה עד 80 אחוז. ולא רק שזה לא קרה. בפנים חלה החמרה ובאזור הגב גם כן חלה החמרה. בשאר אזורי הגוף השיער חזר.
    אני מאד בהירה בעור שלי (נאמר לי זאני סוג 2?) והשיער שחור כך שאני אידיאלית.
    יש לי עוד חברה שגם כן מטפלת במקום אחר גם במכונה הזו, וגם היא מאוכזבת. היא מטפלת רק בבית השחי והיא לא שילמה כל כך הרבה כסף כמוני.
    דיברתי עם דרמטולוג שמבין בתחום והוא אמר לי שאין סיכוי שבשיטה הזו ניתן להשמיד שיער ואני כבר מאד מבולבלת. מה עושים?
    תודה מראש.
    נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת-SHR

הוספת תגובה

• shr

ד''ר מיכאל שוחט
    02/05/2009

שיטת הטיפול קימת מזה שנתיים שלוש בסהכ עם תוצאות טובות תמיד יש יוצאים מין הכלל ואולם לעיתים התוצאות לא טובות עקב טיפול לא מספק בשיטה זו יש לעבור על מקום הטיפול לפחות 6 מעברים והעור עם סיום הטיפול צריך להיות אדמדם ולעיתים עם נפיחויות קלות סביב זקיקי השיער בנוסף יש צורך לחכות בין טיפול לטיפול עד שתהיה התחלה של צמיחה חדשה ואז להכנס לטיפול נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR - מאוכזבת

ספיר שבה
    02/05/2009

אני באמת טופלתי בהתחלה אחת לחודשיים ואח"כ אחת לשלושה חודשים. באמת יאמר לזכות שטיפלו בי רק כשהיתה צמיחה. לגבי מעברים עשו לי בין 5 ל-6 מעברים. וזה דרך אגב מאד כאב. בזמן שזה לא אמור לכאוב. וכן היתה אדמומיות. אפילו אני זוכרת שבמהלך הטיפולים החליפו לי ידית ואמרו לי שזאת ידית יותר חזקה שנותנת יותר תוצאות - וגם שם הכישלון היה מוחלט.
    אני לא יודעת למה אתה מתכוון שאתה אומר תוצאות טובות. לא יכול להיות שבכל הגוף אין לי תוצאה באף אזור ולקוסמטיקאית שלי אין תשובות עבורי. ואני הבנתי כי את הכסף היפסדתי (למעלה מ-10 אלף ש"ח)

אני מבינה היום שיש בעיה ככל הנראה עם המכשיר ואני צריכה לעבור למכשיר אחר בטכנולוגיה אחרת.

אני בכל אופן לא ממליצה על שיטת הטיפול הזו. חבל על הכסף. היו לי המון ציפיות והכל קרס לי.

בברכה, נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו