הסרת שיער במכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במכונה
    שני
    03/05/2009

שלום. אשמח לעזרה.
    אני מסירה שיער בבית השחי באמצעות מכונה. הבעיה שזה גורם תמיד למספר שערות לצמוח בתוך העור,ואפשר לראות אותן מבעד לעור וזה לא אסטתי. אם אני מנסה להוציא אותן זה יוצר פצעים.
    גילוח גם יוצר בית שחי לא אסטתי כי פשוט רואים אצלי את כל השערות שנחתכו ונמצאות מתחת לעור. לייזר או כל הסרת שיער לצמיתות אני חוששת לעשות כי יש לי בעיית עור שגורמת לכך שכל כוויה או פצע גורמים לפיגמנטציה שלא נעלמת. מה לעשות? איך אפשר להשתמש במכונה או בשעווה מבלי לגרום לצמיחת שערות בתוך העור? זה אצל כולם ככה או שאני עושה משהו בצורה שגויה במיוחד? אני מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במכונה

הוספת תגובה

• גם אצלי

סתיו
    04/05/2009

עד לפני חצי שנה הסרתי שיער בפינצטה וכשהתעצלתי השתמשתי במכונה.
    חוץ מהשיערות מתחת לעור הבית שחי נראה נקי מאוד.
    מלפני חצי שנה תהחלתי לגלח ואנחנו שתינו יודעות שבית השחי נראה יותר טוב אחרי מכונה מאשר גילוח - שמשאיר כתם שחור.
    אחותי הסירה שיער במכונה והיא טוענת שאחרי שנה שנתיים כבר אין שערות מתחת לעור. ואכן אני מקנאת בעור שלה שם..
    בקיצור אל תתייאשי השיערות מתחת לעור צומחות ואין כרגע מה לעשות, חוץ מלגלח או לעשות לייזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו