שיער מיותר בגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מיותר בגבות
    אמא
    28/05/2009

שלום,
    לבת השנה וחצי שלי יש גבות מחוברות
    מהו הגיל המוקדם ביותר שבו אפשר להוריד שיער מיותר בין הגבות ומהי הדרך הבטוחה ביותר שאפשר לעשות זאת ולצמיתות?
    אני לא רוצה שהיא תגיע לגיל שבו הילדים כבר יצחקו עליה והייתי שמחה לעשות זאת לפני גן עירוני
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מיותר בגבות

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    28/05/2009

לא ניתן להסיר שיער לצמיתות בילדים מתחת לגיל 12 וגם במיקרה שכזה התוצאות אינן אידיאליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת באותו נושא

אמא
    31/05/2009

גיל 12- זה המון זמן!! מה הסיבה שלא ניתן להוריד לצמיתות לפני גיל זה או לפחות לחזור על הטיפול בערך בגיל 12?
    ומה לגבי הסרת שיער שלא לצמיתות? איזו דרך עדיפה לגיל הרך?
    מריטה עם פינצטה נראית לי כואבת ומכוערת. האם אפשר לנסות להוריד עם שעווה בגיל הזה? האם יש סיכוי שאם אחליט לעשות זאת- אגביר את צמיחת השיער המיותר?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי חמצון החלק המיותר? האם

אמא
    31/05/2009

מסוכן? האם יחמיר את קצב הצמיחה ועובי השערות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    31/05/2009

ניתן לחמצן וגם להסיר בשעווה אבל לא בגיל שנה וחצי אלא בגיל ביס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו