מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהממממ23/06/2009
האם לגטימי לבקש מהקוסמטיקאית ליראות בנות אחרות שעשו אצלה אפילציה בפנים
בשביל לבדוק את הטיפול
ומה לעשות במידה והיא תתחמק מהסיבה "שהיא לא רוצה לבייש את הלקוחות"
איך לעמוד על שלי בעניין ?
העניין שגם לי לא כל כך נעים להסתכל בפנים של בנות שאני לא מכירה
איך לוודא את מקצועיותה בצורה שלא תבייש אף אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
א23/06/2009אני לא יודע אם זה נהוג לבקש לראות מטופלים , אבל זה לגיטימי מאוד בעיניי.
כמוך גם אני חששתי נורא בתחילה. המליצו לי על אפילטורית וכבר בהסברים שלה הרגשתי חוסר מקצועיות לכן חיפשתי אפילטורית שהיא קוסמטיקאית פרא רפואית , כדי שיהיה מענה על תופעות שעלולות להיגרם מאפילציה כמו: פיגמנטציה, כתמים וכו'.
כשדיברתי עם הקוסמטיקאית שכיום אני סיימתי אצלה טיפול שלישי באפילציה , היה ניתן לראות דגש על תוצאות, אמינות ומקצעיות . היא תמיד שמחה לענות לי על שאלות גם אם הן היו לפעמים מגוחכות אך לא הייתה לי מודעות לדברים מסויימים שהיא לימדה אותי, על העור על התוצאות וההשפעות. אם תרצי תוכלי לפגוש אותי ביום שאני מטפל אצלה , אבל יש לה המון מטופלים באפילציה אולי אפילו כל יום תוכלי לפגוש אצלה לקוחות לאחר טיפולי אפילציה,
בכל אופן אני ממש מרוצה ומרגיש בטוח בידיים שלה , פניתי אליה דרך הפורום עם שאלות רבות ואחרכ שכבר הרגשתי מספיק בטוח פניתי אליה בטל' וקבעתי אצלה תור. השם שלה הוא אורית בן יהודה ,
אשמח לנסות לעזור בכל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה נוספת ממנהל הפורום
ממממ24/06/2009תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
ממממ24/06/2009כמו כן הייתי שמחה אם מישהו יסביר לי בפרוט את ההבדל בין אפילציה רגילה לממוחשבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א27/06/2009היי שוב,
היות וגם אני חקרתי קצת בנושא האפילציה אנסה לענות לך, את יכולה גם לשאול בפורום של אורית בן יהודה, לא סתם הפניתי אותך אליה. אני לא יודע אם הרופאים יוכלו לענות על שאלות בנוגע לאפילציה בגלל הסיבה שהם לא מתעסקים בזה לרוב. .
על כל פנים, רקע קצר. אפילציה זו שיטה שנולדה במקרה על ידי רופא עיניים לפני כ-134 שנים כאשר ניסה למצוא פיתרון לריסים הגדלים הפוך. הוא השתמש בחוט חשמל , חיבר אותה לסוללה ונגע בעזרתו במקום הבעייתי. הפעולה הזו החלישה את השיערה וגרמה לה לחזור לגדול באופן רגיל.
מאז התפתחו מכשירים בתחום הסרת השיער לצמיתות. אפילציה זו השיטה הותיקה ובטוחה ביותר להסרת שיער לצמיתות, לאחר מכן התפתחו מכשירי האינפרא והלייזר.
מכשיר אפילציה ממוחשב, זה בעצם פונקציה של מצבי זיכרון של מדידת זמן הפולס ועוצמת הצריבה. אפילציה ממוחשבת יותר מתאימה למתחילים, על מנת שהמכשיר כבר ידע לתת את הזמן המוקצב בפונקציה כדי שלא תיווצר כוויה חמורה יותר. ישנן שיערות שונות בגופנו ולכן יש צורך לשנות את הפונקציה , כך ששיערה עבה יותר תקבל זרם חזק יותר וגם בהתחשב בסוג העור באותו איזור, יש להקטין את מידת הזרם או העוצמה. האפילטורית שלי מיומנת דיה בכדי לדעת כיצד להשתמש ללא הפונקציות האלה, מה גם שזה חוסך בזמן יקר כשכל רגע צריך לשנות פונקציה, היא כבר יודעת בעצמה לשלוט על כך ולהתאים את המידה, ויכול להיות שגם התוצאות יפות יותר, בגלל השליטה של הידיים שלה ולא של המיחשוב.
מקווה שהוספתי לך ,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
ד''ר מיכאל שוחט30/06/2009מומלץ לדבר עם מטופלות אחרות שעוברות טיפול דומה אצל הקוסמטיקאית הדבר מקובל ולגיטימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)