אינפרא אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא אדום
    שיראלוש
    25/08/2007

שלום לך גלי
    אני עושה טיפול באינפרא אדום בפנים ורואה תוצאות מדהימות יש לציין אני רק בטיפול ה4
    השאלה שלי ..
    אם אני אפסיק עכשיו אז הכל יחזור לקדמותו או רובו?..האם כדאי לסיים את כל העשרה טיפולים?
    אני עושה עכשיו טיפול אחת לחודשיים ..האם זה בסדר?

אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום

הוספת תגובה

• הודעה של: שיראלוש

26/08/2007

בדר"כ אפשר לסיים את הטיפול מתי שתרצי. אפשרי לעשות הפסקה, אך השיער יצמח כמו שהיה בטיפול האחרון, לא יותר ולא פחות.
    על מנת לקבל טיפול יעיל יותר, עדיף לעשות טיפול אחת לשלושה חודשים כדי שהשורשים יצמחו מספיק ויהיו מוכנים לקבל את הטיפול. לאחר חודשיים אין צמיחה מספקת של השערה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי תודה ועד משהו..

שיראלוש
    28/08/2007

אם מפסקים טיפול כל השיער בפנים יחזור לקדמותו ??
    או שלא הבנתי אותך...

ואחרי עשרה טיפולים שבאמת לא צומח כלום ,אז זה באמת ישאר ככה לתמיד או יש מצב שהישיער יחזור עוד כמה שנים?

ושוב המון תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיראלוש

02/09/2007

שלום לך
    את מציינת הפחתה טובה מאד,כלומר אין צמיחה משמעותית.זה נפלא.
    יש להרחיק את מועד הטיפול ככל שידרש ובלבד שלא תעשי טפולי סרק על פלומה חסרת צבע או עובי משמעותי.
    כל גופנו מכוסה פלומה פרט לכפות הרגליים והידיים. מי יותר ומי פחות על פי המטען הגנטי שהוא נושא. אם השיעור הוא לא הורמונלי,סביר יותר להניח שההפחתה שהושגה תשמר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות חשובות בבקשה

שירן
    27/08/2007

באיזה איזורים בפנים את עושה אינפרא?
    ואם את יכולה לאמר לי בבקשה אם השיער אצלך נקרא פלומתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי שירן

שיראלוש
    28/08/2007

אני עשיתי כבר חמישה טיפולים בפנים .
    עשיתי כל הפנים :סנטר לחיים ושפם (מהתיאור שלי אפשר לחשוב שהייתי קוף חחח)
    היו שערות רבות שהפריעו לי ,עשיתי כבר אפילציה ולא הייתי מרוצה גם הכאבים ולוקח שנים עד שאת רואה תוצאות.
    באינפרא את רואה תוצאות אני רק מקווה שזה לצמיתות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיראלוש...בבקשה תיכנסי

איילת
    20/09/2007

קראתי שיש לך תוצאות טובות מהטיפול. אודה לך אם תיצרי איתי קשר כדי לתת לי פרטים. באיזה מכון עשית את הטיפול ועוד.
    תודה , איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו