שלום יש לי שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה בבקשה
    אור
    25/07/2009

אני מעוניין לעשות הסרת שיער מהגב והכתפיים ויש עוד מקום שאני רוצה לעשות אבל אני מתבייש לשאול שזה הידיים ואני מדגיש בבקשה לא כל הידיים רק הכפות ידיים רציתי לדעת גם אם יש גברים שמורידים משמה בתודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יש לי שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    26/07/2009

התשובה חיובית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור

אמא של נדב
    27/07/2009

תקשיב, אני עשיתי הסרת שיער בלייזר לא רק בגב ובכתפיים, גם בכפות ידיים, בחזה ובמקום הכי מביך....בטוסיק. מה לעשות נדפקתי, אני ממש מוכיח שמוצא האדם מן הקוף. אל תתבייש, ככה נולדנו. אבל זה שאתה הולך לטפל בזה זה כבר הדרך לפתרון הבעיה ומראה שאיכפת לך מעצמך ובנות מתות על זה. כאילו לא בהגזמה, אני נגיד לא נגעתי ממש בכל החזה רק באזורים השעירים ממש. אני ממש ממליץ לך לעשות בכללית אסתטיקה אם במקרה את מבוטח של הכללית כי אז יש לך הנחה שזה מעולה אם אתה צריך כמה איזורים. קיבלתי יחס מעולה, בניגוד לידידה שלי שהלכה לאחד המכונים הפרטיים האלו שמתייחסים לאנשים כמו בפס ייצור. איכס. גם אני וגם ידידה טובה שלי שעשתה בכללית רק בנס ציונה (אני בתל אביב) הייתה ממש מרוצה. כבר עשיתי 8 טיפולים והמצב ממש סבבה. עוד לא לגמרי מושלם אבל אני בדרך לזה.
    בהצלחה אחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אחי

אור
    29/07/2009

תודה אחי נתתה לי מרץ לעשות את זה.ותגיד אחרי הטיפול השני והשלישי בכפות יידים שעשו לך לא גדל לך יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי חושב המכשיר

הדר
    12/08/2009

באיזה מכשיר טיפלו בך בכללית אסטתיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו