שעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה
    איציק
    03/08/2009

האם יש בעיה שאני יעשה שעווה בזמן שאני מטפל בליזר ?אני כשבועיים וקצת אחרי הטיפול האחרון ויש לי טיפול עוד חודשייים .... אם אני יעשה שווה זה יגרום לנזק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה

הוספת תגובה

• תשובה

דניאל
    03/08/2009

לא מומלץ למרוט בשעווה מכיוון שבשביל שטיפול בקרן האור יהיה אפקטיבי
    הרעיון הוא להרוס את זקיקי השיערות.
    אומנם זה לא הכי מלבב אבל תחשוב שאתה מטפל בזה לטווח הארוך ולכדי כך יש צורך בצמיחה החדשה כדי להרוס אותם.
    אם זה בכל זאת מעיק אני חושב שניתן לגלח שהרי גילוח לא מסיר את השורש אלא רק מהנקודה שמעל פני העור.. אז שאלתך צריכה להיות האם גילוח יפריע בטיפולי קרן האור וכמה זמן לפני הטיפול עדיף להימנע מגילוח...
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקטע הוא

איציק
    04/08/2009

הקטע הוא שאם אני עושה שעווה השיער גודל לי אחרי 3 שבועות אפילו שבועיים
    וכבר אחרי חודש רואים תשערה ממש ....אחרי חודשיים היא כבר ארוכה ....
    ואני חודשיים וקצת לפני טיפול ....אז עד לטיפול יגדלו לי השיערות בחזרה ויהיה ארוכות ....
    פשוט אני יורד לאילת ואם אני יגלח אז יראו שגילחתי וזה פדיחה אם עושים שעווה זה יותר מקובל ופחות רואים ופחות מגעיל ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דניאל
    05/08/2009

אני מבין אותך לגמרי,
    אבל אני לא הייתי נוהג כמוך.
    בכל זאת יש צורך בצמיחה המחודשת ולא כדאי למרוט בשעווה.
    אבל אם אתה חושב שתהנה יותר באילת לאחר שעווה , ואתה מוכן ומודע למה שאתה עושה אז לך על זה. רק תחשוב שאתה פשוט מעכב את תוצאות הטיפול. בסופו של דבר זו החלטה שלך , כמובן.
    אגב מראה מגולח לא בהכרח כל כך נורא, אבל תלוי איפה.
    בכל אופן, בהצלחה בכל אשר תבחר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק

05/08/2009

שלום איציק
    אם אילת זו הבעייה שלך, מרוט פעם אחת,אבל דחה את טיפול הלייזר שלך ב3 חודשים מיום המריטה
    בהנחה שאתה מדבר על אזור הגוף. אין צמיחה מלאה מוקדם יותר מכך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה = צמיחה מלאה

דוד
    07/08/2009

אצלי השיער יגדל להיות ארוך תוך חודש וחצי ..עשיתי כבר שעווה באזור
    ואם אני עושה שעווה אני יוכל להיות יום אחרי זה בשמש ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו