SHR SPA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SHR SPA
    מיכל
    07/08/2009

שלום רב!
    האם מכשיר SHR SPA נותן תוצאות? במה הוא שונה ממכשירים אחרים? באזור המפשעות ובית השחי האם מספיק לעבור 3 פעמים עם המכשיר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SHR SPA

הוספת תגובה

• shr

ד''ר מיכאל שוחט
    08/08/2009

המכשיר נותן תוצאות בדומה למכשירים אחרים בטכנולוגיית SHR במידה וידית הטיפול רחבה מספיקים 3 - 4 מעברים על העור בטיפול אחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלא תעיזי לטפל במכשיר ARIA SHR

ספיר שבה
    10/08/2009

מיכל שלום,

יש לך המון אינפורמציה ברשת לגבי טכנולוגיית SHR ומכשיר ה- ARIA SHR בפרט שלא עובד.

הוא מתפקד כשעווה טכנולוגית, את עושה טיפול, השיער גודל, נושר, ואין השמדה של שיער.

אני טופלתי בשיטה המון טיפולים (כמעט בכל הגוף) והשיער חזר לי! ואני מדברת על איזורים פשוטים של רגליים, שחי ומפשעות, בגב שלי בכלל נהייתי מוש בן ארי (בפירוש צמח לי שיער יותר ארוך ממה שהיה לי).

חבל לשים שקל על הטיפולים בשיטה ובמכשיר הזה. יש מספיק מכשירים טובים ומבוססים בשוק. אנא בצעי סקר שוק כמו שצריך. אבל אל תתקרבי למה שכל כך הרבה אנשים מזהירים לגביו.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מכשיר היית ממליצה מנסיונך ?

מתעניינת
    11/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו