אבקש המלצה וייעוץ מגולשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקש המלצה וייעוץ מגולשים
    אורי
    15/08/2009

שלום,
    רקע כללי : בן 25 עור בהיר ושיער כהה שחור
    הייתיי ב ייעוץ בנאטורפיל בנוגע להסרת שיער בלייזר באזורים הבאים:
    ידיים 5 טיפולים, רגליים 5 טיפולים, חזה+בטן 5 טיפולים
    גב וכתפיים וישבן 10 טיפולים
    עכשיו השאלות הם באופן כללי לגבי הרשת נאטורפיל האם כדאי לבצע אצלהם ואיך הם מבחינת ההסרת שיער בלייזר ואחוזי ההצלחה?
    השאלה השניה הינה בנושא סוגי המכשירים אמרה לי היועצת על SHR וקראתי שיש סופרנו אם להתעקש על זה בלבד?
    וכן אשמח לקבל כל תגובה אשר תוכל צת לחזר את המהלך האם כדאי לבצע זאת שכן תחום זה די פרוץ....
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מורכב

מנוסה בטן חזה
    02/07/2011

אני הסרתי מהחזה והבטן ורק לאחר 10 טיפולים ראיתי שינוי משמעותי ברמת הצפיפות ובקרחות שהופיעו באזור (אני כבר לא מטופל למעלה משמונה חודשים ואין שינוי).
    מחבריי שיניסו להוריד בגב - ללכת רק לקומות שראיתי במו עינייך אנשים שהשיער ירד להם לצמיתות.
    לחבריי נשאר די הרבה שיער על הגב (דולל משמעותית) אך לא הכל ירד - אלו שלא ירדו נעשו דקות וארוכות ואין מנוס מלסיים את הטיפול באפילציה (יקר להחריד, אך יורד לצמיתות, והטיפול אורך כשנתיים לסובלניים).
    עד שלא ימציאו משהו קטלני - קח זאת בחשבון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש המלצה וייעוץ מגולשים - תגובה

שי שחר
    03/07/2011

שלום אורי

לתשומת ליבך שכתפיים נחשבים איזור בעייתי ורצוי לא להתעסק איתם בגילך.
    5 טיפולים בחזה-בטן ,ידיים או רגליים,אינם מספיקים בד"כ כדי לקבל דילול משמעותי.
    אני ממליץ שתיגש לייעוץ בעוד מכונים כדי לקבל חוות דעת נוספות

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו