שיעור יתר אצל בתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר אצל בתי
    ריקי
    03/09/2007

שלום רב לך גלי,
    בתי בת 15 והיא סובלת משיעור יתר בכל חלקי הגוף. היא מעוניינת להתחיל בטיפול להורדת שיער לצמיתות. חשבנו בהתחלה לעשות לה טיפול בפנים ובשנה הבאה בשאר חלקי הגוף. באחד ממכוני הקוסמטיקה הקטנים שכאן, הציעו לנו טיפול בדרמופלאש שפחות כואב והתוצאות טובות יותר. שאלתי היא האם היא בגיל המתאים בו היא יכולה להתחיל בטיפול, ואם כן, האם הטיפול הנ"ל מתאים לה? האם כדאי קודם לקחת אותה לרופא לבדיקה כללית? האם כדאי להשתמש במכון גדול וידוע כגון אמריקן לייזר, או רונית רפאל ושות', או האם אפשר ללכת לכל אחת מהקוסמטיקאיות שמציעות מחירים אטרקטיביים לטיפולי הורדת שיער?
    אודה לך על תשובתך בנדון. אני מעט מודאגת מכל הנושא הנ"ל.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר אצל בתי

הוספת תגובה

• לריקי

06/09/2007

שלום ריקי
    ביתך בת ה-15 מתי קבלה מחזור והאם הוא סדיר?
    האם השעירות היא משפחתית? האם היא דומה לך ,לסבתות לאב ולמשפחתו?
    מה רמת השיעור בפנים,קלה בפאות בשפם או מפושט יותר,גם לסנטר ולצאוור. האם השיער דק פלומתי או גס ...אני מציאה קודם לבצע בדיקת דם לרמות הורמונים גבריים ואחר כך להתייעץ עם רופא הילדים. אם יש חריגה מהנורמה של הורמונים גבריים,שהם הסיבה לשיעור הרב,יש צורך לפנות לייעוץ רופא אנדוקרינולוג לאיזון תרופתי כי אחרת טיפולי הפחתת השיער לא יצליחו.
    אם השיער דק ועדין בפנים ,הייתי ממליצה לכם לא להתחיל בכלל עם לייזר או אור הבזקי,אלא נקודתי באפילציה.
    לשאלתך הייתי ממליצה על טיפול במקום שמעסיק רופאים ויש לו מגוון מכשירים ונסיון רב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו