מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרווח בין הטיפולים - ניסיון שניר26/08/2009
פרסמתי כאן הודעה אתמול בנוגע לנושא זה ונראה שמחקו אותה. אני רוצה להאמין שהייתה לכך סיבה מוצדקת ואין כאן ניסיון מכוון להתחמק משאלות. בכל מקרה, אנסה שוב לקבל מענה לשאלתי, והפעם לא אציין את שם המכון שבו אני מטופל בתקווה שהפעם לא תמחק ההודעה.
כעת אני נמצא בתחילת סדרת הטיפולים להסרת שיער בלייזר.
מכל החברות בארץ שעוסקות בהסרת שיער בלייזר נראה שבמכון בו אני מטופל המרווח בין הטיפולים הוא הגדול ביותר - 3 חודשים לאזורי הגוף. לפי ההמלצות שראיתי במכונים האחרים בארץ ובחו"ל, כמו גם במחקרים מדעיים, ההמלצה היא לשמור על מרווח שבין 8 ל-12 שבועות בין טיפול לטיפול, כמובן תלוי במטופל ובקצב צמיחת השיער שלו. בכל מקרה, לעניות דעתי, יש צורך לקבוע באופן פרטני לכל מטופל ומטופל מהו המרווח האופטימלי עבורו ולעדכן אותו מפעם לפעם לפי התקדמות הטיפולים.
למרות שאמרתי למטפלת בי כי כל השיער צמח והגיע לאורך מקסימאלי לאחר כחודשיים, התעקשו לקבוע לי תור, ואני מדגיש, מינימום לעוד שלושה חודשים. נראה שזאת המדיניות במכון זה - לקבוע תור כל 3 חודשים לפחות מבלי להתייחס לקצב צמיחת השיער הפרטני של כל אחד ואחד.
מלבד החשש מבזבוז זמן מיותר, אני חושש גם שמא הטיפול יהיה פחות אפקטיבי. לעיתים, למשל בתקופת החגים הקרובה במקרה שלי, לא פשוט לקבוע תור לאחר 3 חודשים, ובגלל שאי אפשר לקבוע תור לפני, התור הפנוי הבא הינו לאחר כ- 4 חודשים מאז הטיפול האחרון - כלומר כחודשיים לאחר כל השיערות מגיעות כבר לאורך מקסימאלי. החשש הנוסף שלי הוא שמרווח גדול מדי בין הטיפולים יפחית מאפקטיביות הטיפול מפני שסדרה חדשה של שורשי שיער נעשים פעילים לאחר 12 שבועות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ר
02/09/2009שלום לך
מרווח הטיפולים נקבע עפ"י אורך מחזור החיים של הזקיקים באזור המטופל.באזורי גוף, אכן 3 ח' מרווח, זה נכון לעשות.לטיפול יש להגיע רק בצמיחה מלאה באזור.לאחר מספר טיפולים יעילים תהיה גם האטה בצמיחה ויש להמתין מעט יותר.
אורך השיער שצמח,אינו כלל גורם חשוב למועד הטיפול הבא, ניתן לגלח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)