עדיין לא קיבלת תשובה למה שכתבתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין לא קיבלת תשובה למה שכתבתי
    נער שעיר
    16/09/2009

שלום אני נער בן 14 ואני מאוד שעיר יש לציין שאני בכלל לא מפותח יש לי הרבה מאוד שערות בידיים וברגליים אז זה לא מה שמפריע לי מה שמפריע לי ומציק לי ומוריד לי את הביטחון העצמי זה השערות בפנים! יש לי שערות במצח באזור הלחיים על האף ועוד בכל מיני מקומות שונים. במקומות שבהם אפשר להתגלח התגלחתי אבל יש הרבה מקומות שאי אפשר להתגלח שם האם יש טיפול שיוריד לי את כל השערות ויעשה לי פנים חלקות? יש לציין שאני כבר שנה בהסרת שיער בלייזר אבל רק במצח ואני מתחיל לראות תוצאות אבל אני לא יודע מה לעשות בשאר המקומות המשוערים אני חייב פיתרון להפטר מהמכה הזאת אשמח מאוד אם תמצאו לי פתרון

בתודה
    נער שעיר שמתבייש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לנער שעיר

IPL עדיף
    17/09/2009

שלום לך,

קודם כל על מנת לתת לך תשובה מקצועית צריך לעשות איבחון. בגיל שלך זה יכול לקחת יותר זמן בגלל התהליך הורמונלי שאתה נמצא. ההיתי ממליצה לעבור לשיטת IPL פחות כואב וגם לא יקר. אני עובדת עם הגיל הזה יש תוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני הייתי ממליץ לך לא להקשיב לה

גיא
    17/09/2009

ובכלל לאנשים שמנסים לקדם את העסק שלהם בפורומים.

אתה בן 14. מניסיון שלי, אם צומחות לך שערות בעייתיות עכשיו, אתה רק בתחילת הדרך. מבעס,אבל אין מה לעשות. אני ממליץ לך ללמוד להתמודד עם זה ולחכות עוד 10 שנים לפחות, כי רק בגיל 25 אתה תתחיל לראות ירידה בצמיחה של שערות חדשות.
    חבל על הכסף שלך, חבל על הזמן, הסבל וכאב הלב (והגוף).

אני מבין אותך לגמרי, אבל תאמין לי שזה שטויות. אם אתה עושה מזה עניין גדול, זה יהיה עניין גדול ויפריע לך בכל מיני מקומות כמו ים וכו'. אם לא תתייחס לזה, אתה תראה שגם אחרים (ואחרות) לא ממש יתעסקו בזה.
    המלצה שלי, תחכה. אתה צעיר מדי.. רק עכשיו מתחילה לך הצמיחה.. לאן אתה רץ? זה לא ייעצר במה שצמח לך עד עכשיו אז מה תעשה עכשיו? 10 שנים תלך לטיפולים?
    וסתם לידיעתך, טיפולי לייזר או IPL מגבירים צמיחה של שערות רדומות שעדיין לא צמחו. ואצלך מן הסתם יש עוד הרבה כאלה. אני בן 31 ולא מטפל בכתפיים ובגב עם לייזר (אני מוריד באפילציה) בדיוק בגלל החשש הזה. אז אתה, שברור שיש לך הרבה שערות רדומות מתחת לעור רוצה לעורר אותן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוגע לאזור הפנים

גיא
    17/09/2009

זה ידוע כאזור הורמונלי, כלומר האזור ממשיך להצמיח שערות בצורה עיקשת.
    טיפולי לייזר ו - IPL כמו שזו שמעלי המליצה לך רק יעודדו צמיחה בפנים. עובדה שרוב המקומות הגדולים לא יסכימו לטפל לך בפנים עם לייזר או - IPL. אתה מוזמן לבדוק בעצמך ולראות שאני לא משקר.

אם כבר אתה נוגע בשערות בפנים, אז רק עם אפילציה, וגם זה רק אצל מישהי תותחית, כי עלולות להיווצר צלקות בטיפול לא נכון. אני מטופל אצל מישהי והיא המליצה לי לא לגעת בשערות הפנים בכלל, כיוון שהטיפול שם בעייתי, חלק מהשערות לא ינשרו ויווצרו קרחות מכוערות לצד שערות שחורות שרק התחזקו, ואז לך תתמודד עם זה. בקיצור, לך על שעווה פעם בחודשיים שלוש. אין מה לעשות.

ושוב, אתה בגיל צעיר מדי לדעתי כדי להתחיל להתעסק עם השערות שלך. מניסיון שלי, כל ניסיון שלך להוציא אותן עם פינצטה, שעווה וכו' רק יצמיח לך יותר שערות והן ייראו לך יותר גסות ועבות.
    חכה לגיל שבו הגוף שלך נרגע הורמונלית, ואז תתחיל עם טיפולים "לצמיתות". עד אז, אתה רק תגדיל את הנזק שיש לך ותשלם על זה הרבה מאוד כסף.
    שעווה פעם בחודשיים, 10 שניות וגמרת עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנער השעיר

21/09/2009

שלום לך
    אני מסכימה עם התגובה של גיא,אתה מ א ד צעיר,ובתקופה שהכל נראה מאד דרמתי,ובכל זאת
    לטובתך,המתן,עם נסיונות ההסרה,וחזק את הבטחון העצמי. שתף אח בוגר ,הורה,וכ"ו...
    אין קיצורי דרך,אתה צריך לסיים ראשית את ההתפתחות המינית שלך ולזה יש עוד די הרבה זמן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו