הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    נירה
    21/09/2009

שלום רב
    אני בת 26 ומזה 10 שנים אני מורידה את שערותיי (רגליים, מפשעה, בית שחי) בעזרת סכין. הייתה שנה אחת בה נעזרתי במכונת גילוח אך הזמינות והנוחות שבסכין הכריעה וכך אני פועלת שנים רבות.
    בשנים האחרונות (שנתיים לערך) לאחר גילוח בעזרת סכין במפשעה ובבית השחי יוצאים לי פצעים ואדמומיות. מה גם, שהגילוח לא חלק כמו שאני רוצה שיהיה.
    אני בודקת אפשרות של הסרת שיער בצורה אחרת שתבטיח בית שחי חלק לגמרי.
    אשמח לשמוע על יתרונותיו וחסרונותיו של הלייזר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• יש המון מידע

לבנת
    23/09/2009

על כל האופציות של הסרת שיער בכל מקום שלא תכתבי "הסרת שיער". אבל בנימה אישית יותר, כי לא מזמן אני הייתי בדיוק בבעיה שלך וכיום אני מסירה בשיטה שנקראת IPL בבית השחי, מפשעות ורגליים. IPL=INTENSE LIGHT PULSE . הIPL הוא מכשיר מאד טוב להסרת שיער כי הוא פחות כואב מלייזר יותר יעיל מאינפרא ואפשרי למשטחים גדולים יותר מאפילציה למשל.
    אני עושה בכללית אסתטיקה ואני כבר בטיפול ה-5 ומאד מרוצה. השיער עוד גודל אבל ממש לאט, ובפלומתיות ככה שאני לא מתעסקת איתו יותר מידי. חשוב מאד שתוודאי שאיפה שאת עושה זה מקום מוכר שלא ייעלם לך פתאום ומי שמבצע את ההסרה הוא רופא/ה מומחים. שתרגישי בנוח לשאול כל דבר ושיעשו לך התאמה ספציפית לעור שלך (האידיאל זה עור בהיר ושיער כהה)
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

אלי
    28/09/2009

יש היום הרבה מאו מכשירים (ושיטוט)להורדת שיאר לצמיתות.
    לייזר זה השיטה הישנה ולא יהילה במיוחד!! מנסיוני-כאבי תופט ובלי תוצאות!
    רק לא לייזר ובמיוחד לא בנאטורפיל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנירה

30/09/2009

שלום נירה
    ראשית, חובה להבין שאין "חלק לגמרי.." אך שיפור מאד מאד משמעותי ניתן לקבל לאחר טיפולי הפחתת שיער בלייזר ואור הבזקי המבוצע בידי מטפלים/ות מקצועיים ומיכשור איכותי.
    החסרונות הם מינימליים ווכרוכים באי נוחות,אודם ובצקת סביב הזקיקים למספר שעות עד 48-72 שעות. יתכנו במקרים חריגים שינויי גוון שלרוב חולפים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו