רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב
    נתי
    04/10/2009

שלום,

אני עומד לעבור טיפול שיער לייזר ונוטל במקביל תרופה טבעית אנטי דכאונית בשם רמוטיב.
    חלק מהרופאים אמרו לי שייתכן סיכון מסוים לעבור לייזר במקביל לנטילת התרופה . אבל רופא מומחה אמר לי שאין בעיה מבחינת לייזר , ורק צריך להימנע מהיחשפות לשמש .
    ואני מבולבל מהתשובות הסותרות ... אגב התשובות ניתנו לי תאורטית ללא קשר לעור ולשיער שלי אישית. אודה על תשובה ברורה.
    ודבר נוסף, בעלון של התרופה נרשמה אזהרה כי ''יש להודיע לרופא אם הינך עומד לעבור טיפול פוטודינמי (באמצעות אור )'' . האם יש קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב

הוספת תגובה

• לאפרת

12/10/2009

שלום אפרת,
    כן,התרופה עלולה להגביר את התגובה של העור שלך לאור,ויש סיכון גדול יותר לכוויות וכתמים.
    לכן המחמירים יגידו שלא מתאים והמקלים יסבירו על הסיכון המוגבר,וההמנעות מהשמש,יבצעו טסט במספר עוצמות ואם זה עובר בשלום יבצעו הטיפול,כמובן תוך הסכמה מדעת של המטופל.
    יתכן שבעוצמות נמוכות הכל בסדר ובהמשך הטיפול, בעוצמות גבוהות יותר, תהיה בעייה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו